Hirdetés
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #20898 üzenetére
Sophos az fos. Ezért írtam régebben pld. a Mobile Iront.
Persze mi is korlátozunk mindent, aztán gyártjuk a kivételeket, mert Linked poszt emailban jön, meg kellene osztani és bemásolni, hogy nyomassuk a cég reklámjait, de az Outlook az külön elszeparálva fut, nem lehet belőle csak úgy linkeket kimásolgatni. Mindig ez van, megy a tákolás és a kivételek.
-
-
zetor2000
őstag
Király. Megspóroltál egy ebédet a városban KVval...
És ha minden jól megy, ezt qnadam véleményével ellentétben legálisnak is nevezném. COA matrica, érvényes digitális aktiválás mókolás nélkül, hajrá.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20887 üzenetére
A Knox-ot mi alól buzeráljátok?
Én Famoc-ot használtam, jópár éve, az S3ason ugyanezt tudta. Amit korlátoztál, az nem volt a képernyőn. Igaz, a Famoc alkalmazásban ökörséget is lehetett állítani, mert egyes szabályok ellentétesek is lehettek De elérhető volt a teló képernyője bizonyos Android verziók esetén. Ez irgalmatlan rég volt, azóta S10 is van már, akkor meg S4 épp, hogy megjelent. Csak sajna friss leírást nem találtam, a régi meg elavult. Azóta meg már nem is kell MDM...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Ezt csináld úgy, hogy megvárod, amíg az SSD-d megjön. Akkor:
- megúszod a telepítgetésből azt, amikor törölnöd kell a partíciókat
- kiszereled a merevlemezt, amin _működő_ aktivált Windowsod van
- az SSD eleve gyorsabb, és ha működik, csak összecsavarozod a megfelelő burkolati elemeket, és készÉn nem trükköznék sokat, majd ha van SSD, akkor arra telepítés, addig a pendrive akár maradhat is Windows bootos, max a "hurcolós" dolgoknak egy mappát kell létrehozni. Ha meg megy az SSDvel is az aktiválás, akkor hajrá, csak fixre kell szerelni, és a nagysasszony örülhet, van fillérekből egy pár évet kiszolgáló gépe. Te meg kihúzhatod magad, mert ezt is megcsináltad! Ráadásul némi tudás, készség, tapasztalás is talán ragad rád. De ez jó.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20904 üzenetére
"Para" ellen való a Punkt telefon. Nem sokat tud, de BB Secure.
Háttöö... '98ban vettem az első Nokiámat, az egy 6110es volt. Abban több 'extra' volt, mint ebben. Pl. Ékezetes karakterek. Európai nyelvek közül szerintem mindegyik támogatva volt. Igaz, ez 4G-t meg tud osztani Wifin. Mondjuk nem olcsó, de drágaEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #20912 üzenetére
Hát, a létezésének értelmét csak nagy vonalakban értem.
A koncepció az, hogy "digital detox" legyen, felsővezetőknek ez jó telefon - szerintük. Nincs állandó csipogás,hogy facse / insta / email / twitter stb. Van pár gomb, ami azt tudja,, amit kell, 2-3 "dedikált"... Ehhez minek android, azt nem értem. Van benne A-GPS meg Glonass vevő, csak nem tudom, mikor lehet kihasználni, mert ~320x200 monokróm (bleh, színes az, csak a T9 szótárnál mutatja meg magát... meg néhol piros ) kijelzője van. Mail kliens nincs... segélyhíváshoz még akár jó lehet.
De egy Nokia 3110ben több kreativitás volt, mint ebben.
A marketing az, hogy Blackberry Secure. A teljes gyártás során, minden komponens összeszerelése stb. Blackberry által megfigyelt / biztosított, satöbbi, megbízható boot, integritás ellenőrzés, idegen termék beépítésének jelzése... Mondjuk egy ilyet nem biztos, hogy akarnak szétrootolni[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
válasz zetor2000 #20908 üzenetére
a matricától alapból az legális, ami rá van írva. a microsoftnak volt egy akciója, hogy ezzel a számmal ingyen lehet upgrade-elni 10-re, de ez már véget ért, a fél internet tele volt azzal, hogy x nap a határidő. ebből szerintem logikusan következik, hogy ami ezután történt, az már nem legális, akkor sem, ha technikailag semmi akadálya nincs.
hasonló volt, amikor az adobe a cs2 csomagjához kiadott egy univerzális serialt, és leállította az aktiválószervereit, de ettől még nem lett legális azoknak, akik korábban nem vették meg.hanyas vagy, te disznó?
-
zetor2000
őstag
#comic pictures topik:
Sörmen:
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #20914 üzenetére
Háttööö... nem foytatom. Ha sikerült aktiválnia, akkor menni fog a Windowsa rendesen, nem fogja kirekeszten, hanem inkább frissül. A jogi részébe a főnököm sokkal jobban otthon van, lévén jogi végzettsége is van. Szerinte ha kellene, legális lenne, ha meg épp a másik oldalon van, akkor meg illegális.
Szóval én örülök, hogy nperának spóroltunk pár SEK-et, hogy megnyomott egy gombot, és attól jó lett minden IS:
[ Szerkesztve ]
-
-
Samott
addikt
válasz qnadam #20919 üzenetére
Nem ertem az ellentmondast, johiszemu felhasznalokent mi mast lehetne csinalni? Ha a microsoft aktivalja a licenszt, akkor szamomra az legalis. Nem kell trukkozni, torni, aktivatorral bohockodni. Ha barmi gond lenne ok tudnak meg eloszor es nekik kellene szolni rola.
Amugy szerintem az van, hogy a Win7 mar csak pup a hatukon es csendben igyekeznek mindenkit Win10-re terelni. A nagy penz amugy is az officeban meg a szolgaltatasokban van. Ezt mar elengedtek.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz hobizoli #20922 üzenetére
Par honapja leallt nehany aktivalo szerveruk, akkor reggel nekem is panaszkodott a windows, de delutanra mar hir is volt belole. -> Akadoznak a Microsoft aktiváló szerverei
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-igu-
addikt
kib.szott kemények vagyunk
liquorice-s (medvecukor) sör, és meglepő módon nem rossz
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20927 üzenetére
Köszi.
Ez ilyen komplett mobileszköz menedzsment, Samsung cuccokra? Amit én keresnék az ilyen Android / iOS cuccokra kéne. Famoc-ot ismerem, használtam ~5 éve, de még menne bár biztos sok benne az újdonság, meg amit kivezettek. BES12-vel is ismerkedtem, de azt elengedték nálunk... aztán, aki beidomította volna, lécelt másmerre
A cél mindenféle alkalmazás telepítésének tiltása, vagy bizonyosak engedélyezése lenne, esetleg némi HW használat korlátozás, de általánosan. Akár Sony, akár Blackberry, akár Xiaomi/Huawei/Elephone stb, akár Nokia, akár Apple.
Mobile Iron-t mondták még, hogy jó, meg szép, de a Famoc-cal szerintem nem versenyképes.[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #20918 üzenetére
Hát, sajnálom. Ide klikk, hátha...
Szeptember elejére ne csinálj programot, a kedvenced jön fellépni, vagy mi.
Samantha Fox "mellesleg".Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
Jól indult a nap és elég korán. Hajnali 2-kor a kissrác üvöltve ébredt, hogy fáj a torka. Szinte ugatva köhögött, így hittünk neki. Kapott torokorvosságot, aztán asszony lefeküdt vele aludni a szófára. Talán még emlékeztek rá, hogy efölött van a szétbontott fürdőszoba. Talán fél órát aludtam, amikor asszony riasztott, hogy alighanem itt van újra a patkány, mivel hallja a kaparászást. Meghallgattam és tisztán hallatszott, hogy valami küzd a csőben, a tus alatti csatornacsőben gyakorlatilag. Csak most nincs tus, a cső ott meredezik a néha padlóban, mert most padló sincs. Átlátni a nappali és fürdő között, van kifeszítve egy erős fólia, hogy a törmelék ne hulljon egyenesen a nappaliba.
Felmentem a fürdőhöz és a cippzáros fólia "ajtót" kicsit kinyitva bevilágítottam zseblámpával. A patkány szerintem nem tudott kijönni a csőből, de próbált. Asszony síkideg volt, én sem nyugodtam le annyira. Aztán abbmaradt a kaparászás és elaludtunk. 5-kor a kissrác már annyira sokszor rúgta fejbe asszonyt a szófán, hogy fel lett küldve a szobájába, a kiscsávó magában dünnyögve ment fel trappolva, persze felébredtem rá.
Aztán 6-kor ébresztő. Lemondtuk az ovit a kissrácnak mára és holnapra, marad itthon. Asszonynak be kellett mennie 11-kor az egyetemre, így most én vagyok itthon.
Holnap jön az eligazító meeting a fürdőszoba jövőjéről, egy perccel sem sietik el. Aztán utána nagyon rajta leszünk, hogy a csőben legyen patkánycsapda és öntöttvasból legyen az összefolyó, azt nem rágja át a dög sehogy.
De várom már, hogy túl legyünk ezen az egészen. Kezd már nem annyira vicces lenni a szükségtus, a résnyire nyitható mosógép, a szárítógép hiánya, a teljesen blokkolt mosókonyha, a szétbombázott lakás és a sok szopás.
-
Jahno
veterán
Húúú, tegnap ettünk "igazi" nápolyi pizzát. Nem tudom milyen az igazi, de jó volt. Nyilván Csepelen, ahogy azt illik. Paradicsomos alapját nem fűszerezték túl, kis laza egyszerű volt, de pont jól. Asszonyén meg trükkös csirkefalalkák, tetején friss bazsalikom és aszalt paradicsom. Én még pattintottam egy fekete kagylós spagettit (fehérboros fokhagymásan), arról sem sajnálták az anyagot.
-
npera
őstag
válasz hobizoli #20901 üzenetére
Jó kérdés, szerintem főleg packaging és szilárdsági méretezés a fő szempont. A legjobb, ha könnyű a fék, mivel rugózatlan tömeg az is. De a mai ultrabrutál kocsikra a fék is nagyon durva teljesítményű többnyire, így hacsak nem egzotikus anyagokból építkezel, akkor a tömege is komoly lesz.
-
eattila
őstag
Amúgy egyszer volt egerem. Akkor azzal kezdtem, hogy PUR habbal kinyomtam az egérlyukakat. Aztán végigásta magát az egyik a festék alatt. Hallottam ahogy kaparászik, megnéztem, és láttam, hogy egy pici lyukon keresztül rágná/ásná magát kifelé. Este volt, és csak beküldtem tövig a falba (vályog) egy csavarhúzót. Másnap meg visszafalaztam gipsszel. Csak kevertem hozzá egérmérget.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
Jaj, nem is mondtam. Megjött a termális paszta. Hétvégén szerintem szétkapom a hűtőt, ha asszony elhúz a gyerekekkel múzeumba. Amikor itthon vannak, akkor túl nagy a stressz a szereléshez. Odajönnek, aztán belepacsálnak a csavarokba és elszaladnak az alaplap egyik részével mondjuk.... Extrém dolgok ezek....
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #20938 üzenetére
Teljesen szétanalizáltak a portán egy Model 3-at, most már szét is kapták darabokra, aztán azt is jól megnézik. A tesztvezetésről jól lecsúsztam, de vesznek egy másikat, aztán arra már fel is iratkoztam. Kíváncsi vagyok, hogy a teljesen agyhalott scenariókat hogyan kezeli le a cucc.
Szerintem előbb tudom kipróbálni a Polestar 2-t, mint a Model 3-at, de mindkettőre kíváncsi vagyok.
-
npera
őstag
Nova, most sikerült elkezdeni hallgatni a Virdem muzsikát. Van benne pátosz és pont eléggé metál és 8-bit ahhoz, hogy tessen. Rajong, ahogy írtad. Ezt meló közben majd tudom üvöltetni a félig nyitott K240-el, hogy hadd hallgassák a kollégák is.
-
zetor2000
őstag
Egy rácsot nem szeretnél esetleg a ház bekötésénél? Olyasmire gondolok, mint a várkapuknál a rostély.
Azon talán nem jön át a rágcsáló, ha már egyszer beette magát a csatornába. A "cucc" biztos többet felgyülemlik, de sűrűbb öblítéssel szerintem nem lehet vészes. "A vízszámla hosszú távon nem lesz optimális."Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA 12 / 256 GB
- Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) eladó Magyar garanciával
- AMD Ryzen 5 1500X Processzor, 3.50 GHz, 16MB, Socket AM4,hibátlan állapotban!
- Dell Optiplex 7010 SFF pc,i5 3470,16GB DDR3,240GB Új ssd,hibátlan működéssel!
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest