Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Jól indult a nap és elég korán. Hajnali 2-kor a kissrác üvöltve ébredt, hogy fáj a torka. Szinte ugatva köhögött, így hittünk neki. Kapott torokorvosságot, aztán asszony lefeküdt vele aludni a szófára. Talán még emlékeztek rá, hogy efölött van a szétbontott fürdőszoba. Talán fél órát aludtam, amikor asszony riasztott, hogy alighanem itt van újra a patkány, mivel hallja a kaparászást. Meghallgattam és tisztán hallatszott, hogy valami küzd a csőben, a tus alatti csatornacsőben gyakorlatilag. Csak most nincs tus, a cső ott meredezik a néha padlóban, mert most padló sincs. Átlátni a nappali és fürdő között, van kifeszítve egy erős fólia, hogy a törmelék ne hulljon egyenesen a nappaliba.

    Felmentem a fürdőhöz és a cippzáros fólia "ajtót" kicsit kinyitva bevilágítottam zseblámpával. A patkány szerintem nem tudott kijönni a csőből, de próbált. Asszony síkideg volt, én sem nyugodtam le annyira. Aztán abbmaradt a kaparászás és elaludtunk. 5-kor a kissrác már annyira sokszor rúgta fejbe asszonyt a szófán, hogy fel lett küldve a szobájába, a kiscsávó magában dünnyögve ment fel trappolva, persze felébredtem rá.

    Aztán 6-kor ébresztő. Lemondtuk az ovit a kissrácnak mára és holnapra, marad itthon. Asszonynak be kellett mennie 11-kor az egyetemre, így most én vagyok itthon.

    Holnap jön az eligazító meeting a fürdőszoba jövőjéről, egy perccel sem sietik el. Aztán utána nagyon rajta leszünk, hogy a csőben legyen patkánycsapda és öntöttvasból legyen az összefolyó, azt nem rágja át a dög sehogy.

    De várom már, hogy túl legyünk ezen az egészen. Kezd már nem annyira vicces lenni a szükségtus, a résnyire nyitható mosógép, a szárítógép hiánya, a teljesen blokkolt mosókonyha, a szétbombázott lakás és a sok szopás.

Új hozzászólás Aktív témák