Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Phülöp #114622 üzenetére

    Én kb 25éve hordok kontaktlencsét.
    Még a kovid előtt voltam szemklinikán szemműtét előzetes felmérésre, és egy állami helyen is a SOTE-n asszem, egy híres prof-nál. Mindketten ugyanaz a hagyományos eljárást javasolták, ami fájdalmasabb és lassabban is gyógyul, de kevesebb a kockázat és később lehet terhelni is az egyéb izmokat, mert rendőrök, katonák is ezt használják.
    Viszont lehetnek apróbb mellékhatások, vagy éjszakai fényudvarok, fénytörési bajok, amiket olvasni. Van erre tök jó fb csoport, elég sok véleményt olvasni és a műtéti eljárások is jól össze vannak szedve, legalábbis, hogy itthon melyik klinika milyen fantázianév alatt mit is csinál pontosan, mert egy része azért marketing is.

    Szóval mivel a teljes felépülés akár hónapokban mérhető, én a kisgyerekek miatt nem vállaltam be. Akkor még asszonynak nem is volt jogsija sem, ha bármi gebasz van és menni kell, akkor nem lehet velem semmi probléma. Így ezt egy pár évre elnapoltam.
    Ismerettségi körben van pár ember, akinek megcsinálták és semmi gondja nincsen csak ez is olyan, mint minden más, hogy a rosszat leírja az ember, akinek meg semmi baja, annak meg eszébe nem jut a neten ezt leírni valami szakcsoportban.

Új hozzászólás Aktív témák