Hirdetés
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hello mester
köszi a tippeket mint mindigigen, próbálkoztam azzal, hogy átírom így, ahogy te is javasoltad:
LineNum = .CreateEventProc("Open", "Workbook")
de ilyenkor valamiért összeakadt a kód többi sorával - általában elakadt ennél a sornál, és accessben egy "Event handler is invalid" hibaüzenetet kaptam.
Igazából az lenne a cél, hogy az adott makró csak 1 fusson le, és többször ne, gondolom akkor ez az If amit írtál, azt csinálja hogy csak akkor futtatja, ha A1 üres, ha bármilyen érték van benne, akkor már nem fut le. Ez tök jó lenne, mert A1 általában mindig ki van töltve, csak amint átakarnám írni Open eventprocedurre a dolgot, onnantól kezdve borul a bili

pedig van egy hasonló makró ami létrehoz és emgformáz egy táblázatot excelben, az ugyanezzel a kóddal perfektül működik. Nem tudom, hogy az xls tartalmának lehet e közze hozzá, ez a file amit használni akarok annyiban komplikáltabb hogy általában 3 munkalap van rajta:
Sheet1 (INT)
Sheet2 (excl INT)
Sheet3 (All)én igazából ezt a makrót mindig csak az INT nevű munkalapon szeretném futtatni, gondolom akkor ezt valahogy a Code = Code & .... részben definiálni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Videós, mozgóképes topik
- Motoros topic
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Milyen videókártyát?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi a tippeket mint mindig
Fferi50