- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
válasz Anonymusxx #45099 üzenetére
Pedig jöhetne végre az RDR2.
A kuponnal egyébként ez lehozható ~5000 Ft-ra.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
l.skywalker
félisten
válasz MaddeNNNN #45096 üzenetére
Epic-en 5.397.- HUF kosárba kerülés után Checkout-nál:
Need for Speed™ Unbound Standard Edition | Download and Buy Today - Epic Games StoreNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ez a játék miről szól mesélnétek? Mennyire eszi a gépet?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
MaddeNNNN
őstag
válasz l.skywalker #45102 üzenetére
óóó akkor ezért volt ott a pötty a nevem mellett, nem tudtam rájönni hol van a kupon. köszi.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
rumkola
veterán
C&C Remastered collection 2.99 eur EA és Steam
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
[Metro: Last Light Complete Edition] -100% 0€
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
thomasa
senior tag
Mortal Kombat 11 Ultimate + Injustice 2 Legendary Edition Bundle 9,99 EUR HL lenne így ebben a formában?
-
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #45108 üzenetére
Köszi, simán behúzta a Redux mellé. De mi a különbség a kettő között ?
-
FunPro
őstag
válasz thomasa #45109 üzenetére
Óvatosságra intek mindenkit, mert a bundle szívat!
A könyvtáramban van az Injustice 2 Legendary Edition (jó tudni róla ), továbbá, a Mortal Kombat 11 Ultimate is.
Ennek ellenére mégis meg tudnám venni a bundle-t, mert az Injustice 2 oldalán található Legendary tartalma nem egyezik meg az Injustice 2 alap + 3 fighter pack-al!
Szóval mindenkinek ajánlom, hogy vásárlás előtt azért nézzetek rá, hogy melyik játékból mi is van meg!
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
mmdms
addikt
válasz Mr.Csizmás #45113 üzenetére
Szoval ez nem a mosotttexturas verzio lesz? Fuu marhakivancsi vaok, behuztam de kiprobalas csak munka utan ugyebar…
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #45117 üzenetére
annyira ismerős. És de rühellem, hogy így is tudok ellenállhatatlan késztetést érezni bizonyos nem bundlizott játékok megvásárlására...
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
l.skywalker
félisten
válasz TESCO-Zsömle #45119 üzenetére
Én ezt hagyom a gyerekeimre
[link]Persze a nagyrésze ingyenes vagy 1$-os valami volt, de hogy nekem nem lesz elég ez az élet mindenre az biztos
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Egon
nagyúr
válasz l.skywalker #45120 üzenetére
OMG...
Megnéztem, nekem összesen 226 db játékom van Steam-re, kb. 120 db van az Epic-en, az összes többi kliensben szerintem összesen nincs 100-120 db-nál több. Ez is bőőőven elég egy életre.
Mondjuk a hörcsög énemet nagyon ritkán engedtem érvényesülni, és mindenféle szemetet akkor sem húztam be ha ingyen volt."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
félisten
Tényleg, vajon a fiókokat lehet örökölni, ill. örökbe adni?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
félisten
Itt válaszolok inkább
Eredeti játékok OFF topik - GAMEPOD.hu Hozzászólások[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz Mr.Csizmás #45117 üzenetére
Soha nem érsz oda
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
totig
tag
Más is futott bele epic store-ban, hogy ugyan a plusz levonást kiírta a checkout-nál (az alap akciós ~16e helyett ~12e a dead space), de vásárláskor mégis a sima akciós árat (16e-et) vonta le?
[ Szerkesztve ]
-
Ezt a listát te dobtad össze magadnak? Vagy van hozzá valami website vagy ilyesmi? Mert nekem kb 1 hét lenne mindent egyesével beírni egy táblázatba...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
félisten
válasz icemad #45129 üzenetére
Magamnak csináltam azóta mindent felviszek (ha el nem felejtem ) De a GOG Galaxy nem lenne még rossz mellé, ha működnének a Community Integration-ök.
-
AnonymusX
senior tag
válasz l.skywalker #45130 üzenetére
Én ezzel próbáltam rendszerezni, áttekinteni a katalógusomat, de még nem éreztem rá. Gog galaxy jobb lenne nekem is, ha egyes integrációk rendben működnének.
-
-
wjbhbdux
veterán
-
válasz wjbhbdux #45133 üzenetére
Köszi, de én csak egy listát akarok a játékaimról. PC-n nem játszok, mert kb irodai munkára (notepad) alkalmas a gépem. (Ryzen 5 1600 proci, 1050ti, 256gb m.2 ssd meg talán 8gb ram. Vagy 16, ezt fejből nem tudom.)
Így a kliensekkel nem igazán foglalkozom. Ennek ellenére kb 1000 játékom van PC-re. De ezek főleg retro és indie címek.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Marci79
senior tag
-
Atilla001
senior tag
Nem tudtok véletlenül olcsóbb vételt Street Fighter 6 alap játékra a steam-es 60euro-s árnál? Megbízható kellene. Köszönöm!
Védd a természetet!
-
Healbacsi
őstag
válasz Atilla001 #45137 üzenetére
[Fanatical.com] -on 50.99-be kerul
En mar eleg sok mindent vasaroltam onnan, sose csalodtam meg (a support is nagyon segitokesz). Nem keyshop oldal, teljesen official kulcsokat arulnak. (vettem mar toluk pre-order kiadast, a megjelolt idoben meg is jott a kulcs) -
addikt
válasz wjbhbdux #45133 üzenetére
Heroic csak ezt a kettőt tudja kezelni?
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
mmdms
addikt
Kipróbálta már valaki ezt az ingyenes EE-t a Metrobol? Akármilyen kompatibilitási opcióval próbálkozom felbontást nem lehet állítni, CFG-be megtaláltam, átírtam, fovot is nagyjából jól belőttem, de a képarányt már nem találom itt se, maradt a 4:3.
Nagyon béna, a nesze semmi fogd meg jól esete. Pedig a dlc-kre kiváncsi voltamElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
addikt
Köszi, lehet később kipróbálom
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
CMD 87
tag
Megvettem a Farcry 6- deluxe-ot 10 Euróért ,a játékon belül a shopban volt a game of year edition 19 ! huf-ért. behúztam... gondolom ezt vissza fogják vonni ugye ?
-
csuvicsuva
addikt
válasz s7evcsenko #45146 üzenetére
Ez mi, hol? Trial verziónál is működik vajon?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #45147 üzenetére
Ubisoft store, Legend23 kupon.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
s7evcsenko
addikt
válasz csuvicsuva #45147 üzenetére
Akinek megvan a FC6 alap vagy deluxe verzió, az játékon belül tudja upgrédelni GOTY-ra 19HUF-ért.
Passzolom, hogy megy-e triállal, próbáld meg.Illetve azzal is jó, ha érdekel a játék, mert így gyakorlatilag €10 + 19HUF-ért lehet tiéd a FC6 GOTY!
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
csuvicsuva
addikt
válasz s7evcsenko #45149 üzenetére
OFF topikban írtam/kérdeztem, hogy ne itt offoljunk.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest