- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszement24
aktív tag
válasz maddionmax #76890 üzenetére
Én is le szoktam kapcsolni a gépet, és a steam is megy aludni, de pl a telefonomon még a topico(ka)t böngészem és a steam is ott a telefonomon is, azt nem tudom ilyenkor mennyire jelzi, hogy ott elérhető vagyok-e (mert kb 0-24)
-
wjbhbdux
veterán
válasz maddionmax #76899 üzenetére
nem rossz játék, de már van cod a steam fiókomon és még 1x nem fizetek érte.
/s
-
beteg
őstag
válasz maddionmax #76899 üzenetére
Én megvettem még a megjelenés előtt.
Sajnos. Mert nekem nem tetszik. És szomorú leszek, ha az új cod- ban is majd ez a repkedő stílus fog menni.Csak futni kell!
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #77686 üzenetére
Konkrétan mindegy, a font 383, a dollár 232, egyik 2683, másik 2320 Ft. Kuponnal csak 2100 lenne. Az a 300Ft különbség hadd ne legyen már tragédia.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #77688 üzenetére
7 font és 10 dollár gyakorlatilag ugyanannyi.
Engem jobban zavar, hogy az Activision játékok sosem kapnak 50%-nál nagyobb leárazást, még a nyamvadt 11 éves Call of Duty sem, de az meg nem Gamefly sajátosság.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
A 10 dollár nettó ár, a 7 font meg bruttó!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
Sose lesz ilyen, mert más a gazdaság alapja és az adórendszer filozófiája is...
A panda kuponos dologhoz meg annyit, hogy igen valószínűleg eredetileg is valami összeghez lett volna kötve a használata, csak gondolom valaki hibázott. A hibás rendelések visszamondása meg szívük joga, ezen kár pampogni.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cskamacska
addikt
pl
Ultimate General: Gettysburg vásárlása
US: $9.99 (7.59 EUR)
RU: 339 pуб. (6.98 EUR)
CIS: $9.99 USD (7.59 EUR)
BR: R$ 19,99 (6.76 EUR)
UK: £5.99 (7.5 EUR)
EU: 7,49€
AU: $9.99 USD (7.59 EUR)[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #77909 üzenetére
Lego gyűrűk ura nekem a favorit.
Már háromszor kivittem és negyedszerre is ki fogom.
(hozzátartozik, hogy masszív gyűrűk ura fan vagyok)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
laceszgamer
addikt
válasz maddionmax #77909 üzenetére
LotR valóban az egyik legjobb még a Marvel-es rész nagyon jó. Emellett nekem a régi Star Wars részek a kedvenceim még. Azoknak megvan az a " kezdeti " bája.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #77918 üzenetére
LOTR egyértelműen
játékmenet 90%-ban egyezik, de a gyűrűk ura sokkal hangulatosabb.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BigBlue69
őstag
válasz maddionmax #77918 üzenetére
Marvel.. am a hobbit úgymond nem teljes.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
eami
veterán
válasz maddionmax #77921 üzenetére
én végül a marvel superheroest választottam
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #77930 üzenetére
Az igazi ninjat nem lehet keretek közé szoritani.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #77933 üzenetére
Nem, nem az.
Ninjat meg oda dobok be ahova akarok, szerintem hulyeség a ninja topik és az alapötletet sikerült megölni vele....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maddionmax
senior tag
válasz maddionmax #77933 üzenetére
Visszaszívom, működött csak a karakterkódolás szólt be
-
cikasz
őstag
-
TBT
addikt
válasz maddionmax #77959 üzenetére
Én 1500 Ft-ért, de a Complete kiadást (első rész + második rész + összes DLC).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
x_o_n
veterán
válasz maddionmax #78140 üzenetére
a kérdés jó,de a papers please hiányzik csak,azért meg nem huzom be a pakkot,a franc
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #78507 üzenetére
Raadasul a legjobb TW resz is a birtokodba kerult.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #78536 üzenetére
> ugyanaz,mint a Valiant Hearts esetében
"Ez egy korlátozott ajándék, mely csak ezekben az országokban váltható be: Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Grúzia, Kirgizisztán, Kazahsztán, Moldovai Köztársaság, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Ukrajna, Orosz Föderáció"
Furi mert nekem ezt írja RU VH esetén.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #78540 üzenetére
Meglepődnék, ha egy ilyet aktiválni tudnék.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
törölt tag
válasz maddionmax #78542 üzenetére
Tanusíthatom. A kollégával egy időben aktiváltam én is a példányomat és játszottam is vele.
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #78536 üzenetére
Nem egy közönségkedvenc AAA kategóriás játék ugyhogy persze hogy nem éri meg régiós mókát csinálni. Multkor egy fórumon olvastam egy fejlesztőtöl a régiózás rengeteg pénzbe kjerül a kiadóknak így rajtunk europai embereken szedik be ennek az árát.
-
SenorGrande
senior tag
válasz maddionmax #78542 üzenetére
Mikor a félreárazás volt a megjelenéskor, rá pár napra tették rá a zárat. Addig valóban nem volt. És lehet nem is lett volna rajta soha, ha nem vásárol be belőle fél Oroszország pár fakavicsért.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #78547 üzenetére
De ha te most is tudsz vele játszani akkor probléma egy szál se. Meg másnál se lesz némi trükkel amit persze a saját felelősségére alkalmazzon mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #78663 üzenetére
Nemtudom engem hidegen hagy ez a total war izé számomra mind egyforma meg unalmas, a shogun2 van meg egyedül az még elviselhető is volt meg nem is volt brutális gépigénye mint ennek a rome 2-nek. Meg a Lómai kor az ami tényleg nem egy érdekfeszítő kor számomra. Következő milesz, tudni már?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Elvileg "optimalizálták" az engine-t is. Google ba ha rákeresel kiadja mi az "újdonság"
Next PC Upgrade: 2022
-
Csapoati
nagyúr
A korábbi tulajoknak ingyenes, ezt ne feledjük el azért.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #79172 üzenetére
van pár fontom, amit kihoznék, ha valaki megvenné, írjon nekem, megveszem neki. (persze lényegesen olcsóbban)
Ez értendő, más akciós GMG játékra is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Drága! Kéccázhuszonháromezer néccázhuszonhat másodperccel ezelőtt, 2 forinttal olcsóbb volt!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
i2k
őstag
Sőt, a 25%-os kód működik vele:
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
válasz maddionmax #79444 üzenetére
Nofene,téli akcióban 5 dolláros játék lesz mint a Hitman,ehhez képest eléggé szivatósak a zárral akkor.
EA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #79446 üzenetére
Csak aktiválási régió van rajta... Én kinnt simán beregisztráltam mindkét fiókomra az összes dlc-t. Persze mindenki a saját felelősségére csináljon ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #79460 üzenetére
kaphatna már egy jobb akciót, régóta fenem rá a fogam.
-
Pocok256
veterán
válasz maddionmax #79460 üzenetére
Azon nem volt semmi régio lock meg steames volt ugyanúgy ?
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz maddionmax #79463 üzenetére
Az a baj hogy a köv 1 hétbe lesz csak szabadidőm utána újra munka ezerrel :/
Esetleg egy jófajta tradernek nincs elfekvőbe itt hardverapron 20 euró alatt ?
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
echterion
nagyúr
válasz maddionmax #79662 üzenetére
Két mp múlva sem ment.
Most meg karbantartás van.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #79736 üzenetére
A kliensben ilyen pop-uppal is kezd belogolás után.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #79738 üzenetére
Szerintem 5 eurót is megér ez. Utánaolvastam, a legtöbb helyen dicsérték, elég jól is néz ki, na meg Ferrarik.
-
NyMRooD
őstag
válasz maddionmax #79910 üzenetére
Mivel ad többet mint az alap verzió?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
echterion
nagyúr
válasz maddionmax #79910 üzenetére
Még jó, hogy a deal of the week oldalon a Hitman még él, ennek elvileg csak holnap kellene aktiválódnia, mert a másikat meghosszabbították.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #79923 üzenetére
Ezzel próbáltam és ezt dobta rá:
The voucher you have applied cannot be used in conjunction with GMG Credit.
If you would prefer to use GMG Credit, please remove the vouchers.A vicc az, hogy oda is írja, hogy -0.51 font, de az ár marad 2.59. Érdekes.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #80009 üzenetére
+20% voucher: VBHGBM-JS2VN9-0J5OFM
Így kerek 10£[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #80148 üzenetére
Karácsonyra lesz ez olcsóbb is!
-
i2k
őstag
válasz maddionmax #80148 üzenetére
Én is baromi drágának tartom ezt még.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
addikt
válasz maddionmax #80203 üzenetére
"Kőbe zárva"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #80923 üzenetére
na mind1 hagyom, ennyit nem ér.
Jobban járnának ha mondjuk fél vagy egy kulcsért adnák darabját, több fogyna, többet kereshetnének.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Crytek
nagyúr
válasz maddionmax #80975 üzenetére
Aki kapott valamit írhatná mit érdemes-e venni valamit csak amiatt
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest