- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz breakout123 #94851 üzenetére
shit! igazad van. ez utóbbit benéztem a lényeg hogy érdemes lehet párat klikkelni extrába.
-
MrGeE
csendes tag
Hi!
Valakinek működik ez a steam sale-es Monster game?
Nekem tegnap óta ezt írja : Error
There was a problem trying to join a game. Please try again later.
Egy barátomhoz sikerült csatlakozni egyszer, mert még lv 10 alatt volt, akkor kaptam is egy ss kártyát de játszani nem tudtam vele...
Válaszokat előre is köszönöm! -
djculture
félisten
Durván zakózott ez a watch dogs ma több helyen is 3-4 ezerért volt szobros kiadás belőle. 576-ba 4-5 ért adták, auchanba 3-4 ért Konzolra és pc-re is.. Persze vitték mint a cukrot: [link]
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
nem tudjátok mikor lesz valami jó kis elárazás?
-
i2k
őstag
válasz djculture #94859 üzenetére
Jó példa erre a "Sniper Elite 3"
39,99 euro volt eddig. Most 45,99 euro.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Újabb felárazás: "Bard's Tale" - 6,99 volt eddig [2014.12.02-én biztosan], most az alapára: 9,99 euro (és erre kapott 75%-ot).
Bard's Tale[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
SityiSXT
őstag
Nem az újonnan bevezetett refund miatt szórakoznak az árakkal így?
-
i2k
őstag
válasz SityiSXT #94865 üzenetére
Előferdülhet - ugyanis, eddig 3 játéknál vettem észre, és mindegyik esetében 3 euró volt az áremelkedés.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
Az a kérdés a dollár ár is változott e?
Mert az is lehet pár cég árfolyam korrigált vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #94869 üzenetére
Ez tuti hogy így nyári szélre van, hátha nem veszed észre hogy akció nélküli ár olcsóbb volt. Amugy megint eljátszák azt mint télen hogy resetelődtek a fiókok szintjei is...
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Mintha valaki emlegette volna az új Alone in the Darkot a napokban. Csak óvatosan!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
vidaila
senior tag
Egy Miscreated 4-pack-ban benne lenne valaki?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
ruti
Közösségépítő
még mindig nemtommiarákvan:
senki nem vásárolt amazonon mostanság? nektek működik?
engem továbbra sem engedSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
válasz Hunbeast87 #94882 üzenetére
A nyari lakom cime, ideiglenesen bevok oda jelentkezve,
Ha fizeted a repjegyet, kimehetsz egy hetreSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Allien
veterán
"Rendszeresen" vásárolgatok amazonról, és semmi gondom nincsen vele. Most is úton van ide egy SD kártya. Néha remek akciókat ki lehet fogni, és érdekes, hogy néha még olcsóbb is a szállítási költség, mintha amcsi címet adnék meg. nem mindig éri meg, meg kell nézni. De múltkor DSHC kártyát vettem 9.99 dollárért (nagy sebességű, 85MB/s (UHS-1), plusz 7 dollár szállítási költség, és még így is kevesebb, mint féláron jött ide...
Arra (IS) kell figyelni, ha több darabot rendel az ember, akkor külön adó terheli. De, 1-2 darabosnál még ez nem jellemző.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
djculture
félisten
válasz Hunbeast87 #94879 üzenetére
Azért sikerült egyeseknek bevásárolni, nem is pofátlan csak háromszoros áron adja és mit ad isten pc-re is van meg ps3 ra is bontatlan.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
1. Ide beregisztrálsz. - Ingyenes.
2. Kapsz egy névreszoló amcsi címet - működő - amit megadsz az amazonon.
3. Vásárolgatsz.Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Hunbeast87
senior tag
válasz djculture #94889 üzenetére
Csak háromszoros...
Bezzeg aki egy darabot szeretett volna venni és nem azért hogy másnak drágábbért továbbadja..
Tudtam, hogy már "kora reggel", nyitásra kellett volna menni, még a főnököm sem szólt volna érte.
Talán majd legközelebb, ha lesz még legközelebb.Egyébként telefonban nekem is ezt mondták, hogy van aki többet is vett, azért fogyott el ilyen hamar. Hát pont ilyenek vettek többet..
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
i2k
őstag
Vegyetek magatoknak olcsóbban "Payday 2"-őt: 59% OFF - 15 breál (90,07) = ~ 1350 Ft.
STEAM-en: 55% OFF - 9 euró (312,21) = ~ 2810 Ft[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #94892 üzenetére
Reméljük rajta rohad.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Délelőtt óta nem tudom megvenni a Humble Bundle-t, csak nálam van ilyen probléma ?
"Your order has been canceled: Sorry, but we have received too many purchase requests from you in a short period of time, so we have canceled your Humble Indie Bundle: All-Stars order. We will not charge you for your order. Please feel free to try again later." (értem mit írnak, csak nem értem hogy ennyire hosszú ideig fent áll a probléma ? )
Próbáltam délelőtt, délben és most is, de mindig visszadobta ugyanezzel a hibával (PayPalon van elég muníció a vásárláshoz)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Allien
veterán
Upsz, lehet. Ja, vásárolni is LEHET! Csak amcsi címet kell megadni. Az más kérdés, ez mennyire "szabályos", de még vpn se kellett hozzá, csak megadtam egy régi amcsi "címemet", és máris engedné.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest