- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz djculture #82090 üzenetére
Köszönöm a választ - akkor még ki kell várnom kicsit
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
Amiből a Warband, meg a Napolenic Wars Warband
modDLC ér valamit. Azok szél alatt is annyiba lesznek, úgyhogy nem kell rohanni nagyon.Egyébként van másik önálló mod is, Caribbean!, 10-20 fős napi játékosszámával a M&B fanok kedvence lehet.
i2k: Presequel meglepően drága egy önálló Borderlands 2 kiegészítőhöz képest. Az pedig hogy lesz hozzá egy rakás DLC, meg a pofátlanság netovábbja. Persze a Borderlands fanok már tudják mire számíthatnak ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #82094 üzenetére
Nem a CDGalaxis érdekelt
//Persze, legszívesebben dobozos verzióban venném - de az 2 év, mire elfogadható árú lesz, és remélhetőleg valamiféle "GOTY" kiadás...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #82104 üzenetére
Mondjuk, én azé' a csomagot venném, ha tehetnémA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Lackki #82106 üzenetére
Nálam is 85%:
Vélhetően, ezért:
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
szami777
addikt
Mexikói originen 28 dollár a Fifa 15 (~6900 HUF)
Brazil originen pedig 69.99 Real (~6800 HUF)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #82054 üzenetére
ha ígylenne, rég leléptek volna steamről ...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
válasz Dilikutya #82118 üzenetére
utoljára pocket pc-n játszottam jót így - már nem emlékszem a nevére de ilyen kis fickóval kellet vmi falut felszabadítani és kerülni kellett a sötét helyeket mert jöttek az árnyak (kb mint a sokoban csak kaland módban) illevte gyertyákat kellet gyújtogatni vagy kinyitni az ablakot hogy besüssön a hold
asszem vmi rovio game volt
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
válasz Lackki #82111 üzenetére
Na elég erősen rátosztam én arra, a zárolt ajándék azóta is csak kallódik(azóta túl értékes lett a fiók, hogy kockáztassa a tulaj), Steam support elküldött a maci faszárú pipabotjára, a fejlesztők meg diszkréten hülyének néztek, hogyan tudtam cserekorlátos ajándékot cserélni.
Ettől független igen jó játék, de csak az alapjáték éri meg, a Deluxe Edition "Receive a slight XP boost for all factions in multiplayer to unlock units faster"-el ad többet, ami nagyjából azt jelenti, hogy a grindolós matchmakingben tud egy picivel gyorsabban boldogulni az ember, meg kap kulák csillagokat a játékon belüli avatarjára.
Emellett a Men of War Assault Squad első része már egyáltalán nem éri meg, multiját júliusban a Gamespy lelőtte, modok elsöprő többsége portolva és kibővítve lett az új részhez, majd felkerültek Steam Workshopba.
MoWAS2 további újításokat kap majd 1-2 hét múlva, DX9-es grafikus motor DX10/11-re lesz cserélve, bevezetik a spectator módot, beteszik a visszajátszásokat(ez MoW világban nagy szám ), multi játék indításnál plusz rahedli beállítás lesz, közöttük ki lehet válogatni az engedélyezett egységeket, 16 fős csatákat optimalizálják, meg lesz egységtapasztalat is, így rambózás kevesebb lesz, de szerintem az újoncok sírni fognak miatta. Lesz ezentúl 1-2 skirmish DLC is, meg még ki tudja mi más.
Viszont most is van Hungarian Pack mod magyar páncélosokkal, German Soldiers Mod XI(letöltés a MODDB-ről) multi mod játszható magyar oldallal, és nagy halom skirmish pálya szintén Workshopon.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
Ha valaki kiakarja próbálni a bf4-et 1 hétig ingyenes lesz :
Újra itt az Origin Game Time
168 órára, tehát egy hétre a tiéd a Battlefield 4
Az óra onnantól kezdve indul, hogy elindítod a játékot
A klienst november 14-ig lehet letölteni -
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #82128 üzenetére
Van aki még azért se
Mint én
Single játék nekem arra van ha elvágnak a világhálótoll( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prtvlogan
aktív tag
válasz warcat #82126 üzenetére
Sokan lehúzzák, de nekem tetszett, végig is nyomtam, amit a 3-ról nem mondhatok el. Scriptelt, de hál istennek nem úgy, mint a COD, amiben csak özönlenek az emberek, amíg el nem érsz egy pontot, ha elérted, akkor pedig eltűnnek. Nyugodtan próbáld ki, hátha Neked is bejön.
Multit is próbáltam, de kb minden második lépésnél fejbe lőtt valaki.. Meguntam, felszívtam magam,és az első szembejövőbe beleengedtem a tárat, csak sajnos piros csapatban volt, mint én is... -
válasz djculture #82127 üzenetére
latvanyos, mint az furgonon atclippelo emberek az atvezeto animacio alatt, vagy az 5 meterre eltavolodas utani mission fail, es meg sorolhatnam a nevetseges low-budget bugokat eme sokmillios remekmuben
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #82132 üzenetére
Én csak magamat tudom idézni... Soha többet, mai napig rosszat álmodom, ha eszembe jut.
Ellenben az új COD végre javított kicsit a Ghosts nevű rettenet után. Nem ér fel persze a Black Ops I-II-höz, de Kevin Spacey for president!!!
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Lackki
őstag
válasz Agyzuzo #82133 üzenetére
BF4-et nem a single miatt szokták venni
Ettől függetlenül mondjuk szerintem a multija is nagyon rossz... rosszak a pályák, nincs balance a járműveknél, egyik túl erős, másik túl gyenge. Netcode kb a kukába való, microsoftnak köszönhetően meg a 300as pinggel rendelkező kazah is simán tud játszani az EU szervereken és persze ellőni nem is lehet, de neki vhogy mindig sikerül.
Az meg hogy minden kör elején úgy indulsz el a kezdőről, hogy remeg az egész és nincsenek betöltve a textúrák, csak 1 perc elteltével jelenik meg, külön vicces, vagy épp hang nincs 1 percig.Privátot hamarabb észreveszem
-
i2k
őstag
Ha a hozzám hasonlóan Assassin's Creed-mentes játékosok most be akarnák szerezni az [url=https://www.origin.com/en-ie/store/deals/sale/assassinscreedsale]EA Origin rendszerében most akciós[/url] játékokat, akkor ennyit kellene fizetni értük:
Mivel nem ismerem a sorozatot, nem tudom, hogy ezekkel a Deluxe verziókkal egyáltalán mindent megkap-e az egyszeri játékos, vagy akad valami, amit csak a kapcsolódó Season Pass-okkal...
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #82141 üzenetére
Kár hogy csak lengyel meg orosz van a fifa 2015-ben pedig fél áron van 1049 rubel 5461ft
-
i2k
őstag
Origin és a Uplay puszipajtások. Szóval, valóban kizárt a STEAM-kód.
-
Dyingsoul
veterán
Little Big Adventure a gog-on nov 11-ig ingyenes (nem tudom volt-e már).
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Ez milyen kulcsokat ad? Full origin, origin+uplay kell hozza, vagy uplay?
ac3 season pass-t vadaszok joideje, ac3-am uplayen van, de season passt nem akarjak learazni, vagy csak en nem figyeltem.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz maross #82148 üzenetére
Nem vásároltam meg őket - de gyanítom, hogy Originre is felkerül, és a kód Uplay-en is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest