Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz #57919488 #46503 üzenetére

    Én pontosan így vagyok vele! Játékot, DVD-t, könyvet az első költözködésig gyűjt az ember, utána SOHA többet! :D Ha rendszeresen vált az ember várost, országot, akkor a fizikai változatok csak nyűgöt jelentenek. Van olyan is, hogy a dobozos változat nem futtatható már egy országgal arrébb sem, a közvetlenül Steamen vásárolt meg igen.

    Meg ugye a helyhiány eleve is kizáró ok. Én akkor köteleztem el magam végleg a digitális kiadások mellett, amikor pár éve nem volt hová kiraknom az utolsó kb. 20 dobozosan megvásárolt játékom. Azóta csak Steam/Origin.

    #46502 djculture
    Nagy kedvencem az Arkham Asylum és az Arkham City is, de még ebből sem fogok gyűjtőit venni, pedig ezek tényleg szépek! Se sajnos nincs rá helyem! Ti is gondoljátok el, hova tudnátok "csak" 50 ilyen dobozt kitenni? Pedig a (digitális) gyűjteményemnek ez tényleg csak egy töredék része. A többi meg álljon a szekrényben? Minek?! Egyébként a Batman egy speciális eset. A játékon belül rengeteg ilyen szobrot lehet unlockolni, és később a főmenüből akkor nézi meg az ember, amikor akarja. Nagyon szépen, részletesen ki vannak dolgozva! :D

    Másrészt meg a kiadó Warner Bros. Interactive Entertainment viselkedése miatt biztosan nem fogom most előrendelni/megvenni az Arkham Originst. Egyrészt azért amit az Arkham City dlcvel műveltek. 3-4 hetente meggondoltá magukat és megvásárolhatóvá/nem megvásárolhatóvá tették őket a számunkra.

    Különösen "kedves" húzás volt, amikor tavaly Summer Salere kivették őket a számunkra. Aztán a világ többi részének csináltak rá egy minimum 50%-os akciót. Majd az akció lejárta után kb. 1 héttel ismét megvásárolhattuk őket - immár teljes áron. Meg, hogy eleve csak a dlc-k egy része volt megvásárolható hozzá ebből a régióból. Na, ezt többé nem játsszák el velem! Inkább várok fél évet egy GOTY kiadásra.

    GOTY is egy idióta módon jött ki hozzá. Steamen plusz sorként jelenik meg. Pedig simán elég lett volna csak engedélyezni a dlc-ket az alapjátékban! De nem! :W

    Harmadrészt meg a kiadó valami fura oknál fogva hihetetlen gyorsan erodálja a saját játékát! 6-9 hónappal a premier után ott van a GOTY -75%-os akcióban. Na, ha ezt tudom előre, akkor mi a fenéért vegyem meg premierkor? A játék/történet ugyanolyan fenomenális lesz akkor is, csak sokkal kevesebbe fog kerülni.

    Skyrim - Legendary Edition kb. 17 hónappal az alapjáték megjelenése után jött csak ki, és nem volt olcsó. Nekem simán megérte, hogy már a megjelenés után 2 hónappal beszereztem (ah, 2011-es Steam Holliday Sale a szénnel, meg ajándék játékokkal - soha többet nem lesz ilyen!), a dlcket meg szép lassan megvettem hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák