Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz danih #41371 üzenetére

    ha érdemben akarsz vitatkozni, akkor olvasd el légy szíves még egyszer, amit írtam és utána olyan érvet hozz, amire nem reagáltam előre direkt preemptív jelleggel. ha csak azt akartad jelezni, hogy nem értesz egyet, akkor meg csak írd azt.

    és kérlek ne dramatizáld a hsz-emet, nem "fakadtam ki", "nem rohantam ki". azt írtam le, hogy ha (!) nem lesz a DS2 ajándékban, akkor, a én ezt úgy elemzem, hogy a nyilvánvaló és korrekt marketing aspektusa mellett itt bizony ez egy kevésbé etikus becsali-csárda is. ha nem rakták volna bele az első, vagy a harmadik részt, vagy kiírják előre, hogy nem lesz bonus (vagy bonusban a második rész -- még mindig feltételezve, hogy tényleg nem lesz), akkor egy szavam nem lenne. (most is csak akkor van, ha tényleg nem lesz, egyelőre csak egy hipotetikus helyzetet elemzek).

    + többieknek: virtuális szavakra, virtuális köveket! :)
    sajnálom, hogy ennyire beástátok magatokat egy álláspontba, legközelebb nem fogok különvéleményt írni ide inkább

    megpróbálom megfordítva is leírni a dolgot, hátha így jobban emészthető. Ha a HOB után megugrik a DS2 steam-es/origin-es eladások száma, akkor el lehet mondani, hogy az EA még se volt olyan önzetlen ezzel a bundle-lel? lehet én vagyok a hülye, de eddig ezt nem gondoltam ennyire végig és sehol nem láttam leírva se ezen bundle kapcsán ezt a vonulatot.

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák