Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Hun Mallior #26154 üzenetére

    Nem bejelentkezéssel meg a játékkal van a baj. A gond a vásárlással kezdődik. A Steam FAQ-ban benne van, hogy előre kell jelezned, ha nem az állandó lakhelyed szerinti országban szeretnél valamit vásárolni.

    Egy példa: egy finn vagy svéd srác kölcsönadta a Steam fiókját a bátyának, aki hivatalos úton volt kint Moszkvában. Testvér persze látott egy-két kihagyhatatlan akciót, rögtön vásárolt is. Néhány perc múlva már bann volt a fiókon. Hosszas utánajárás után végül visszaadták, állítólag azért mert először fordult elő. De mondták is a supporton, hogy utoljára segítettek!

    Másrészről van itt a fórumon egy fórumtárs, aki rendszeresen jár Németországba, és még nem volt gondja a vásárlással, pedig nem jelentette be előre a Steamen.

    A választás a tiéd. Én bejelenteném, mert nem kerül semmibe, és csak egyszer kell megcsinálni. Beállítják a rendszerben, és onnan kezdve szabad a vásár. Természetesen ekkor is meg kell felelni a vásárlási feltételeknek. Szóval hiába jelented magad be pl. orosz Steam Storeba, ha egyszer nem Oroszországból vásárolsz, orosz fizetőeszközökkel, akkor megy a bann.

    (#26153) 7
    Igen, ez egy teljesen legális megoldása a problémának.

    (#26151) finest
    Bethesda prg játékok már csak ilyenek. Időnként kifagynak, de azért finomhangolással ezt kordában lehet tartani. Fallout: New Vegas PC tweak guide

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák