- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
válasz Psychonaut #26905 üzenetére
B???
Az már inkább ZS!!!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
djculture
félisten
Még is istenítik, az év játékának választották a legutolsó részt is egyes Ea szponzorált szavazásokon. Közben meg én 2 percig bírtam vele játszani, olyan mint valami biliárdprogram. Pattognak össze vissza az autók és egyebek. Meg persze dlc-t muszáj volt kihozni hozzá annyira jól sikerült alkotás.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Az csak 1 cím, szerintem semmivel nem roszabb mint régen, én azt látom hogy tök ugyanaz csak max technikailag bugosak itt-ott, optimalizálás stb.
Nemtudom mire gondolsz hogy régen miben volt jobb a NFS.De pl megajándékoztak minket a Dead Space-el is.
Meg asszem a Battlefield is EA[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Alien83 #26908 üzenetére
Hát a hármas dead space ügyében már előre beharangozták a facebookon hogy sokkal lightosabb lesz mivel a horror részek sok vásárlót elüldöztek.
Dead Space 3: február 8.
Crysis 3: február 22Crysis 3 előrendelői egyes boltokban kapnak egy letöltő kódot amit az egyes részre lehet beváltani az origin rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Niczo
senior tag
Bundle Stars #2 - The Indie Jam Bundle
Már mindegyik volt másik bundliban.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Holnap ingyen Baldur's Gate lesz a GOG-tól facebookon.
Részleteket nem tudok, tehát azt sem, hogy mindenki megkapja, vagy limitált a mennyiség.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Csapoati
nagyúr
5 db csak sajnos.
We're wondering what's your favorite GOG game of the year 1998? Looking at the titles that came out that year, this is going to be one hell of a competition! We'll give away 5 copies of the game that wins the poll.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ForRedGlory
félisten
Serius Sam 3: BFE 7.5 font, 20% kuponnal kerek 6 font ~ 2100 Ft
-
SenorGrande
senior tag
válasz ForRedGlory #26919 üzenetére
Az Alienware Arena 85%-os Serious Sam 3: BFE Steam kupont ad, ezzel 4,2 € (~1250 huf) Steamen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Niczo
senior tag
válasz ForRedGlory #26919 üzenetére
inkább vedd meg steamen a 85%-os kuponnal
SenorGrande: beelőztél
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
pylon
tag
Sniper: Ghost Warrior 1,60€ (kuponnal) 0,50€-ért visszaváltható
Hitman: Codename 47
1,60€ (ha müködik a kupon, most Error 500 van csak) 1,0€-ért visszaváltható
Hamilton's Great Adventure 1,60€ (kuponnal) 0,50€-ért visszaváltható
Deadly 30 0,71€ (kuponnal) nem visszaválthatóCapsule kliens szükséges mindegyikhez
kupon: GMG20-PJFEW-Y16HK[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Amazon akciós bundle jövőhétre várható, 24,99 kuponnal 19,99 USD, 19 játékot tartalmaz.
Dawn of War Gold valamint a Company of Heroes játékok nem Steamesek a többi igen.HOLIDAY 2012 Complete Pack 24,99$ (19,99$)
Lustáknak:
EA: It's in the crate!
-
bul07
nagyúr
válasz warcat #26923 üzenetére
És ezeközül hány nem regisztrálható a Steamre?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Vertigo18
addikt
Ezért szeretek ide járni!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Youri
veterán
Hmm.... azt mondják, hogy a C&C játékokat az Ultimate Edition kedvéért windows hetesítették? hát, ez nem jött be...
RTX ON
-
Rusher
őstag
-
-
Vertigo18
addikt
Mindenkinek köszönöm szépen...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
tupacamaru
veterán
Amiket írtál ahhoz mindhez oda van írva hogy Steam-es.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
AlexWolf
senior tag
válasz Vertigo18 #26939 üzenetére
FTL (Fater Than Light) játékkal tolja valaki? Elmebetegül nehéz. Én olyan gémmel még nem találkoztam, ami ennyiszer megfingatott. Kéne némi eszmecsere a tapasztalatokról, csak nem találtam megfelelő topicot.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
KubanitoS
veterán
válasz AlexWolf #26947 üzenetére
Én toltam már vele. Számomra arról szól a dolog, hogy addig látogatom a bolygókat, ameddig nem jön egy rohadt erős ellenfél, ami lenyom... kb ennyi. Olyan érzésem van mindig, hogy a játék nem tőlem függ, nincs beleszólásom a dolgokba, elkerülhetetlen a vég. Kevés a nyersanyag, a boltok marha ritkák, a rakéták hamar elfogynak és az erős pajzs ellenére is megsérül a hajó borítása előbb-utóbb és persze bolt vagy nyersanyag hiányában úgysem tudom megjavítani, szóval csak idő kérdése a vég.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BoB
veterán
válasz AlexWolf #26947 üzenetére
Én sokat toltam vele, miután rájössz mit hogy, már nem olyan nehéz
Nagyon sok múlik a szerencsén viszont.
Simán végig lehet tolni a fő ellenig, azt viszont nem egyszerű lenyomni.
1 tipp (stratégia): gyullaszd fel az ellen hajóját, és rockmen-eket küldj át. Azok immunisak a tűzre, és amíg harcolnak elterjed a tűz ami kinyírja az ellen legénységet.
Még tippek: http://ftlwiki.com/wiki/Strategies
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest