-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Ha valaki egy kis ingyen szórakozásra vágyik, és nem érzi magát mocskosnak, ha nem proxy-s egy kicsit, annak figyelmébe ajánlom a Stealth Bastard nevű szösszenetet.
Igen mókás, én már a második tier végénél tartok. Gamepaddal jól játszható.
-
abteam2008
tag
GMG-n vásárolt Skyrim kódot lehet aktiválni Steamen gond nélkül? Vagy hibaüzenetet fog dobni?
Xbox Series X
-
MODERÁTOR
-
csaba951
veterán
válasz abteam2008 #23403 üzenetére
Pont előtted kérdezték meg! És persze ott van a válasz is. Csak át kellene állnod olvasó üzemmódba!
-
csaba951
veterán
Amazon USA - csak a fórum USA olvasóinak érvényes
Hitman: Absolution; -60%; $19,99
Hitman: Absolution Professional; -60%; $29,99
Természetesen mindkettő Steames.GamesGate
Binary Domain Collection; -50%; €14,07
Benne van a 2 dlc is, azért collection a csomag neve.[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz csaba951 #23408 üzenetére
Pfúj, ez undorító, felbujtanak itten erkölcstelenségre a mocsok Amazonosok...
@DeFranco
Majd jól beperlem őket lelki bántalmakért... abból már 1 USD = 1 EUR szinten is fussaja majd játékra[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
AkosAkos
aktív tag
Az 576-ban csak ma a Hitman:Absolution kevesebb,mint 6000Ft!!
-
csaba951
veterán
GamesGate
Alter Ego; -75%; €1,49
Egy közepes horror kalandjáték. Az oldal szerint NEM Steames. Ugyanakkor a CD változat benne van az aktiválható játékok listájában.Gray Matter; -75%; €2,25
DRM mentes, tehát nem Steames! Nagyon jó kalandjáték. Sajnos Steamen egyáltalán nem lehet megvásárolni. -
djculture
félisten
Elég kemény a helyzet lassan semmilyen játékot nem érdemes előrendelni, vagy megjelenéskor megvenni.
2-3 hónapra rá semmi ára egyiknek se a neten. Kíváncsi vagyok meddig fogják ezt a kiadók eltűrni. Meg mi lesz a lépés rá. 1-2 éve azért még nem volt ilyen szintű értéktelenedés pc játékok terén.[ Szerkesztve ]
-
-
adnoctum18
senior tag
Off lesz, de nincs normális Uplay topic ahogy látom.
A játékokat le lehet úgy backupolni mint Steamen valahogy? Vagy megvárom amíg letöltődik, kimásolom manuálisan a telepítő mappáját valamire és a másik gépen feltelepítem majd bejelentkezek a Uplay accountomba és játszom?
Hogy megy ez?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
BalaNce87
addikt
válasz djculture #23417 üzenetére
Én is pont ezt akartam beírni, kb már semmi értelme előrendelni egy játékot ha rá 1-2 hétre itt megkaphatod ugyanúgy legálba jóval olcsóbban és még az is ezt teszi akinek 200 rugós VGA-ja van... sok embernek itt ez csábítás, aztán ezekből gyűjtő válik. Kíváncsi lennék ezek az emberek hova tűnnének el ha ez valamilyen módon megszünne, ebből csak az látszik hogy nem venné meg ha pl 8-10ezer lenne az ára mondjuk 1-1,5 évig, mert valójában annyira már nem érdekli a játék hogy ennyit fizessen érte.
Természetesen nem ellene vagyok, de nagyon elszaporodott ez az üzletelés az eladók száma is durván megnőtt, és szerintem ez semmiképp nem tesz jót a készítőknek.[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz adnoctum18 #23420 üzenetére
A uplay egy bolttal megtámogatott launcher, semmi más, nem kell tőle teljes funkcionalitást várni. De amit leírtál, az egy működő backup elvileg
RTX ON
-
regener
veterán
Ezt most találtam, bocsi ha már valaki linkelte: [link]
-Assassin’s Creed 2: Deluxe Edition
-Call of Juarez: Bound in Blood
-Driver 4: Parallel Lines
-Far Cry 2: Fortune´s Edition
-Prince of Persia: Die vergessene Zeit Collectors Edition (The Frogotten Sands gyűjtői kiadás)
-R.U.S.E.
-The Expendables 2
-Tom Clancy’s EndWar
-Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
-Splinter Cell Conviction: Collector´s EditionMind ez
125,50€helyett csak 39,95€.DRM-ről és ilyesmikről nemtudok semmit, sajnos németül nem tudok
-
csaba951
veterán
indiegalastore
The Crazy Machines Bundle
Minimum árnál ($0,99) ez jár:
* Crazy Machines
* Crazy Machines 1.5Ha többet fizetsz az átlagnál ($4,99) akkor ezeket is megkapod:
* Crazy Machines: Elements
* Crazy Machines 2Jópofa logikai játék, szerintem megér ennyit. Steam kulcsokat ad. Gala pontokkal akár $3.99-ért is elvihető a teljes csomag.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ha valaki szeretné ingyen az Awakening: The Dreamless Castle nevű játékot akkor még elérheti itt: [link]
Kupon kód, hogy ingyenes legyen: MOBFREEAWAKENING
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Huszadikán lesz Darksiders 2 akció Amazonon fórum szerint, árról még nem volt szó,de ha egy pár hetes Hitman 20 dolcsi,akkor lehet reménykedni
EA: It's in the crate!
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Húúúha. iOS -re ingyenes a Walking Dead (Ep. 1)! (többet nem tudok segíteni, mert sose volt iOSes gépem)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
darkling
tag
[ Módosította: ollie ]
Why is a soap bubble round?
-
BigBlue69
őstag
válasz darkling #23431 üzenetére
Frontlines Fuel of War-t is kereste múltkor valaki..
és akkor már a negyedik deal se maradjon ki..
Assassin's Creed Revelations £7.98
Bár ezek már nem steamesek.
Kenand: Nem, mehet normálisan minden..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Amershan
csendes tag
-
bul07
nagyúr
Nekem is nagyon bejöt, bár amikor megvetem már alig voltak emberek a multiban, mostanra meg szinte senki sincs
De nagyon jó játék( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HartgeH3-2.8
addikt
Steam-en lassacskán nem kéne induljon az Xmas sale?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
bijesz
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #23446 üzenetére
20.-án fog
-
csaba951
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #23449 üzenetére
$20-t megéri akcióban. Ha többe kerül, akkor a helyedben meggondolnám a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest