-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Ez valammi kegyetlenül megéri: Bioshock 1 + 2 =4.99
Erre vártam ebben az idényben
[ Szerkesztve ]
-
-
holodp
aktív tag
Sziasztok!
Az amazonos Sims 3 régiózáras?
Egyáltalán hol tudom megnézni, hogy melyik régiózáras és melyik nem? -
warcat
veterán
Nem erőltette meg magát a getloaded a pénteki akcióval, talán a Total war Shogun 2+ a kieg 12 euróért elmegy.
EA: It's in the crate!
-
csaba951
veterán
válasz holodp #23803 üzenetére
>Az amazonos Sims 3 régiózáras?
Nem az. Nemzetközi kulcsot ad, amit egy speciális oldalon lehet aktiválni. Ekkor megjelenik az Origin kliensben és le tudod tölteni. A kulcs az összes nyelvi változathoz ad hozzáférést, amely az Origin boltban is elérhető. Pl. bizotsan benne van a magyar vagy angol (us) nyelv.
A -66%-os leértékelésű részek olcsóbbak, mint amennyibe Magyarországon a legkedvezőbb akcióban valaha is kerültek. A -50%-osaknál viszont egy kicsivel olcsóbb a magyar bolti dobozos.
>Egyáltalán hol tudom megnézni, hogy melyik régiózáras és melyik nem?
Leginkább sehol! Ha valami tetszik, akkor kérdezz rá itt a fórumban! Ezeknek a játékoknak a többsége sem a Steamen sem az Originen nem aktiválható. Tehát az Amazonról kell őket letölteni.
(#23805) warcat
Legközelebb írd add meg a linket is!
Na, aki ezekért most hajlandó 12 €-t fizetni, az min. 6 €-t dobot ki az ablakon!(#23804) huskydog17
Olyan -75%-ra számíthatsz minkét címnél. Csak éppen 5 € =/= $5! Szóval EU1,2 Steam Storeban mindképpen többet kell majd fizetned ennyivel.[ Szerkesztve ]
-
holodp
aktív tag
válasz csaba951 #23806 üzenetére
Ez jó hír, köszi!
Ezt néztem ki, 10 dolcsi össz-vissz. Akkor most az Origin accra felkerül, és bármikor le is tölthetem később, ha mondjuk újrarakom a gépet? Vagy hát nekem az is jó, ha az Amazonról tudom később leszedni, lényeg, hogy ne csak egyszer használatos legyen.
Kösz még egyszer a segítséget! -
huskydog17
addikt
válasz csaba951 #23806 üzenetére
Köszi, de én úgy értettem, hogy a két BioShock együtt 5 euróba fog kerülni Steam-en vagy külön-külön lesz 5 euró (ami ugye már 10)? Volt már rá példa, hogy a Steam a két epizódért összesen 5 eurót kért?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Rusher
őstag
Devil May Cry 4 voucherrel 2.38€ simán megéri.
-
törölt tag
válasz Rusher #23809 üzenetére
LOTR War in the North is 3,5 €. Kérdés, hogy megér-e ennyit?
DMC4 meg best buy
-
csaba951
veterán
válasz holodp #23807 üzenetére
The Sims 3 fiókhoz van kötve a használata. Egy fiókhoz lehet aktiválni. Ha újrarakod a Windowst, akkor elég belépni az Origin fiókodba, és újra le lehet tölteni. Nincs megadva, hogy hányszor vagy mennyi ideig lehet letölteni. Azért sejthető, hogy max. ameddig az EA üzemelteti az Origint!
(#23808) huskydog17
Ez a csomag kerül majd napi akcióban (esetleg flash saleben) 5 €-ba. Ennek az esélye szerintem legalább 99,99%.(#23809) Rusher
Már megint egy olyan ajánlat, ami olcsóbb mint az akciós orosz Steam Storeban![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz huskydog17 #23808 üzenetére
Nem volt ilyen, Steamen legolcsóbban 10€ volt a kettő együtt csomagban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
Tilos segítséget kérni és adni a régiós korlátozások kijátszásában!
Beleértve VPN-es vásárlás, VPN-es aktiválás, valamint hamis cím megadása, és persze minden, ami ehhez hasonló.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
holodp
aktív tag
Oké, bocsi, nem tudtam, hogy ez az akció csak amcsi címmel vehető igénybe. Azt hittem, hogy ha nem régiózáras, akkor bárhonnan lehet venni, elvégre vásároltam már mást az Amazonról.
Mentségemre: Azért kiírhatnák valami láthatóbb helyre, hogy US customers only, nem csak 3-4 klikkel arrébb a Terms and Conditionsben. Bocs még egyszer. -
-
ruti
Közösségépítő
GalaStore:
itt mit jelent ez a két ár? ha a kosárba rakom, a drágábbat írja ki, de akkor mi az olcsóbb?
pl.
Special price: $2.35
GalaPrice up to: $1.49Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
válasz maross #23820 üzenetére
Akciók linkelését nem lehet megtiltani, de a korlátozások kijátszásának ismertetését igen.
(#23821) ruti: ha van galapontod, azokat beválthatod, hogy megkapd az olcsóbb árat. 1000 galapont = 1 USD.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
7
addikt
Meghánytuk-vetettük magunkban a kérdéskört, ez lett belőle:
Mostantól tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Hm,én is megvettem a DMC4-et ez így nagyon olcsó,és pont vettem egy kontrollert így karácsonyra
Másnak is tetszik a dolog ahogy nézem, a toplista élére ugrott egyből.EA: It's in the crate!
-
Gordiann
őstag
válasz huskydog17 #23804 üzenetére
Én valamivel kisebb mértékűt gondolok, de ez full steam-es, a licensznél írják!
-
huskydog17
addikt
válasz Gordiann #23829 üzenetére
Már megvettem az 5 dolláros csomagot. Így kb. 1.100 Ft-ra jön ki a két cím együtt, szerintem ez tényleg egy elképesztő mértékű és egyben kihagyhatatlan akció. Ja igen, gond nélkül aktiválta mindkettőt a Steam.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
bullseye
addikt
Terror, rendőrállam, dögvész, világvége! Amúgy meg jogos
És érdemben: az Amazonos Hitman simán megy Steamen ugyi? csak információszerzésileg.
+ Ami még fontosabb, Torchlight II lehet, hogy lesz még olcsóbban, vagy a Flash 9,49 EUR az alja?[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
SenorGrande
senior tag
válasz viktor82 #23832 üzenetére
Elolvastad azt, amire válaszoltál?
"Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal."
Szerk:
Aztaku, nemá', tényleg ennyire nem egyértelmű nektek ez a mondat?[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bullseye
addikt
G2Play-en XCOM 4600 Ft, bár tudom nem mindenki bízik bennük...
ja van még -7% kódjuk: g7discount@Viktor82
Szerintem az akcióról lehet szólni, csak arról nem, hogy hogyan lehet igénybe venni mégis, ha amúgy valamiért nem engedné a rendszer.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Vertigo18
addikt
válasz viktor82 #23832 üzenetére
Szerintem az tiltott, ha valahogy megveszel olyat, amit mondjuk "US only" lehet csak...
Valamilyen csellel, trükkel...
Vagyis még ez sem tiltott, hanem az, hogy ide leírod, tanácsokat adsz, hogy hogyan is jutottál hozzá...
Ahogy Én értelmeztem...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
csaba951
veterán
válasz bullseye #23831 üzenetére
>Amazonos Hitman simán megy Steamen ugyi?
Igen. USA és EU változatok bárhonnan aktiválhatóak és indíthatóak.
Az orosz (AM AZ BY GE KZ KG MD RU TJ TM UZ UA PL LT LV EE) és ázsiai (CN MN KR TW LA MO TH KH VN PH BN MY SG ID HK) változat van csak agyonkorlátozva. Ezeket csak akkor vásárold meg ha ezekben az országokban élsz.
>Torchlight II lehet, hogy lesz még olcsóbban
Szerintem ez biztosan lesz még napi akcióban! A kérdés csak az, hogy mekkora engedményt kap. Én -66%-ra tippelek.
>Bioshock Franchise Pack - 5 €-ért Steam Storeban
Ezt sajnos benéztem. Az akciós 10 € árra dobtam rá egy -75%-ot. Tehát senki ne várjon Bioshock Franchise Pack 5 €-ért akcióra!
>Az amazon reklámozása is a tiltás alá tartotozik ezek szerint?
Az akciók általános ismertetője nem tiltott. A fórumban elég sok helyről jönnek össze az emberek. Belföldről, külföldről egyaránt. Semmi rossz nincs abban ha valaki beírja, hogy például:
* Juneau, AK a helyi Toys''R''Us-ban $10-ért van Diablo III
* Amazonon Darksiders Franchise Pack $13.19
* GMG-n Devil May Cry 4 akciósan 3,39 € és van hozzá -30%-os kupon
* 576 kilobyteban Dishonored 5499 Ft-ért van akcióban
* a szegedi Tescoban féláron kapi Wargame: European Escalation-t.Előfordulhat, hogy az akció csak kevés embert érint, de attól még közzé lehet tenni, hátha valakinek pont az, pont ott, pont annyiért kell. Ebben nincs semmi rossz.
Viszont nem lehet semmit beírni a fórumba ami a korlátozások kijátszására vonatkozik. Semmi ami VPN, proxy, vagy vásárlás lopott bankkártyával vagy 10000 db hamis Facebook fiók létrehozása könnyen / gyorsan ingyenes játékok akcióihoz. Szóval ilyenek.
Aki megszegi ezeket a szabályokat az olyan szörnyűséges büntetésben részesül amit még a moderátorok sem mernek leírni!
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz warcat #23828 üzenetére
Én megvettem volna, be is raktam a kosárba, csak lejárt az idő, mert még fórumozgattam, most meg out of stock!Hát ezt gyorsan pótolták.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
warcat
veterán
válasz Mardel #23838 üzenetére
Biztos,hogy alábecsülték az igényeket,gyakorlatilag percek- egy óra alatt az eladási lista élére ugrott,a sok unalmas akció között eléggé gyöngyszem (Steames kulcs,és nem pár hetes akció ismétlése)
Viszont ha a kiadóval egyeztetve van az akció akkor van esély,hogy gyorsan rendelnek egy adag kulcsot,ez nem olyan mint a tegnapi Torchlight 2,gondolom legalább egy napra volt tervezve
Szerk : na mondtam én[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
viharhozo
addikt
Volt egy/több olyan oldal, ami követte, mikor melyik site-on mi akciós és ezt egy egyszerű, táblázatos formátumban tette közzé. Tudom, hogy én vagyok a hülye, de elfelejtettem a nevét és nem sikerült megtalálni sem. Mi volt az?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
Amershan
csendes tag
-
törölt tag
válasz viharhozo #23841 üzenetére
digitalgamedeals: vegyes, nem csak Steam.
steamprices
steamgamesales
didimaticNekem 1 nem elég
szerk:
(#23847) csaba951
Ezaz kell még pár könyvjelző
Köszi[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Pici módositás , ez a csoport fb oldala
BlueGift a Facebook-onTájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Mardel
őstag
válasz Bluerainbow #23849 üzenetére
Király!
Mondjuk ehhez nem kellett volna új FB profil, FB-n van lehetőség már meglévő profilt rajongói oldallá allakítani.
Ilyenkor az adott profil összes ismerőse, likeoló lesz, tehát újra sem kell nyomkodni a tetsziket, a régi "tagoknak". [link][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AGM Pad T2 - fapad alumíniumból
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest