Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz danih #19236 üzenetére

    Ha a Chivalry multijának teljes kihalásának idejére vagy kíváncsi ;] , azt nem tudom, ugye ez nem nyílt béta, csak a kódturkászok és az előrendelők kerültek be, annyian talán vannak mint a War of the Roses bétában, ami reklámozottabb is volt, meg sokkal bőkezűbben szórták a kulcsokat.

    Pályánkénti játékosszámban nem különbözik a WotR-től, 32-64 fős szerverek vannak. Amiben viszont nagyon, az a feladat alapú több részre osztott pályák. Itt kvázi nincs vár foglalgatás olyan értelemben, mint a Warband-ban, de van ilyen "témájú" pálya. Konkrétan egy olyan pályán nyertünk épp nemrég, ahol a Mason Order katonáinak le kell gyakni egy falu parasztjait, majd faltörő kost kell odavezetniük a kastély bejáratához, majd a kastélyba bejutva meg kell ölniük a védő sereg vezetőjét(a király pedig az addig legtöbb pontot szerzett emberből lesz, több élettel, talán erősebb csapásokkal). Mindezt persze időre, és adott szakaszon minden feladatot teljesíteni kell, így a védőknek először nehéz dolguk van a szétszortság miatt, de később egyre könnyebb lesz nekik. Hajítógép, ballista, használható védelemre/támadásra, gyakorlottak kezében nem csak teamkillre jó. :)

    MMO imádóknak nem kell félniük, mert van szintlépés és fegyver feloldás, csak War of the Roses-el ellentétben a fegyverek nem egyértelműen jobbak, az alap kétkezes karddal is ugyan olyan szépen leszedtem a 15-ös szintű ember fejét, mint a későbbiekkel. És ha már szint, nincsen képességfeloldás, fegyvert leszámítva mindenki a saját kasztjának megfelelő képességekkel rendelkezik már kapásból, és mivel maguk a csapások is halálosabbak, így nem fordulhat az elő, mint Fatshark játékában, hogy kezdő kiskatonával szó szerint nem tudtam megsebezni egy 30-as szintű játékost lemezvértben, míg ő minden sikeres blokkolás után a riposzt képesség miatt szájba vágott, az én kardom tök minimálisan sebezte, így ott egy kezdő teljesen seggbe van kényszerítve, míg a komolyabb felszerelést meg nem szerzi.
    Itt ilyen nincs, a k/d arányok közelebb vannak egymáshoz, és a sunnyogó íjászok is könnyen halnak, nem lehet teljes vértezetben pajzzsal együtt oneshot toló számszeríjakkal bohóckodni. :U

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák