Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #138155 üzenetére

    Van hát és az a gond, hogyha van közöd a melóhoz, akkor láthatod, hogy rohadtul nagy belőlük továbbra is a hiány, vagy olyanok vannak, akiket visszaültetnél még a padba 2 évre. Nehéz a pótlás. (Értsd: Nem bevethető, mert totálisan tapasztalatlan, nálad akar gyakorlatot szerezni, lehetőleg jó fizuért.)

    Totálisan lényegtelen, hogy egy AAA cím esetében, te csak pl. a lvl design osztályon húzod az igát és (szinte) fogalmad sincs róla, ki csinálja a sound effecteket. A projekted konkrét szelete közös a többi lvl design melóssal, ha végeztetek lehet lábat lógatni.

    A droidok kevesebbet keresnek, mert nem igényel akkora szaktudást, amit el kell végezniük, ők valóban valamennyire könnyebben pótolhatók. Azért valamennyire, mert ott meg a repetitív témák tűrésére alkalmatlan egy rakás ember... akkor is ha tufa.

    A túlórát, főleg francia honban, főleg egy ilyen teamnél kifizetik, tisztességesen elszámolják. Hogy sok van belőle, amikor újra és újra csak azt hallod, hogy már megint csúszik egy title? Ja, ez ilyen.

    Pedig bizony részben egy ilyen cégnél is magadnak is dolgozol. Pontosabban szólva siker esetén a búsás prémiumért.

    Sok úgy tekintenek a dev melóra, mint a focira. Kimész, elvernek, fizu. Kimész, elvernek, fizu. Kimész, elvernek, átigazolsz, elvernek, fizu. Hát ez itt nem megy. Itt ilyenbe hamar belebukik egy cég.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák