Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz d@vee #130853 üzenetére

    Igen, G2A rákényszerült erre, mert ekézték. Aztán megoldotta, hogy csak cégek adhassanak el, hogy ne károghassanak annyit a médiában. Aztán amikor alábbhagyott a morgás, akkor visszavezete a magánszemélyes eladást is, úgyhogy megint működik a bárki bármit eladhat model. Erre mondhatnád, hogy meg kell adni minden személyes adatot + szeméylről képet, meg hasonlók, de lássuk be: a kutya se ellenőrzi ezeket, az egész azért van, hogy védhesse a popóját a G2A és nyugton mondhassa: "mi mindent megtettünk!".

    A lényeg, hogy szürke forrás azért szürke, mert nem tudod, hogy honnan jön. Lehet boltban megvette XY és a kulcsot feltette, lehet valaki cserélte valamilyen játékért (ezen eljárások egyike sem feltétlen legális, de ez már csak lovaglás a t&C -n), lehet valaki kicsalta a fejlesztőtől és szélsőséges esetben lehet, hogy lopta.
    Éppen emiatt nem lehet majdnem legális ez a forrás. Ezt kapod a töredék árért cserébe. G2A pedig míg a játékok eBay -e lesz, addig ez a helyzet nem változik.
    Árnyalja a képet, hogy volt amikor biz. indie fejlesztőkkel (elvileg) leszerződött és hivatalosan (is?) árulta a portékájuk, de ez szerintem már kikopott (nem tudom, nem követem az eseményeket már) és egyébként sem volt túl jelentős a felhozatal.

    Én már vásároltam ott? Igen. Bundli kulcsokat főleg. Vagy legalábbis azt hiszem, mert nem tudhatom, hogy milyen forrásból jöttek... Máglyán kell égetni aki ott vásárol? Dehogy! Csak jó ha tudjuk, hogy éppen mibe vágunk bele.

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák