Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz eami #124525 üzenetére

    Akkor szépen sorjában:
    -van versenyzés, ez egész jól működik, de nincs túl sok pálya
    -vanduul/pirate swarm elmegy egy arébába zárt űrlövöldének, van ebből coop és pvp is
    -Star Marine eléggé középszar PVP FPS-ként, valamivel rosszabb mint anno a Crysis multi, sokkal rosszabb mint a Crysis Wars

    Private Universe néven van korlátozott népességű(azaz telibe instance-olt) MMO rész

    Itt vannak fetch quest, űrlövölde, és FPS küldetések is, van kereskedelem, van bányászat, van PVP, van felfedezéses loot-tolás, meg némi "emergent gameplay", mint pl kimúlik a hajó alattad a világ végétől két sarokra, és jó pénzért elszállíttatod magad egy űrbázisra egy másik játékossal.
    Mint bejárható terület egy naprendszer áll rendelkezésre, itt egy rakás bejárható hold, be nem járható bolygó, és és egy bejárható bolygó teljes valójában, meg több űrbázis itt-ott és amott.

    3.0 óta már játék képe kezd lenni a dolognak, 3.3-as fejlesztésekkel már a teljesítmény sincs 20-30 FPS-re korlátozva, azaz ténylegesen játszható lett ami épp benne van. Ami kell bele, az még sokkal több tartalom, és sokkal kevesebb bug, de nem olyan borzasztó, már van mit csinálni.

    Szerintem egy próbát megér, most azt is ki lehet próbálni hogy pontosan mire vernek el a népek több száz dollárt fejenként. :)

    i2k: Az itt konkrétan fejlesztői ígéret, hogy nem lesz befejezve :DDD , mint MMO ez nem is feltétlen baj. A kérdés gondolom az volt eredetileg, hogy van-e már játék formája, és el lehet-e vele lenni. A válasz idén ősztől igen, de még mindig tartalom hiányos, a PU pedig eléggé P2W szagú a vásárolható hajók miatt.
    Került viszont a PU-ba játékpénzes vételi lehetőség, ha ezt rendesen kibalanszolják akkor az sem lesz vészes. Ha meg nem, akkor IJ.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák