Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crytek

    veterán

    Hegis' Grasp

    Story:

    1896, Nagy-Britannia: Henry Wood újságírót alakítjuk aki két társával (Jacobbal ,ő az unokaöccse és edzője, és Samuel Miller hadnaggyal) Hegisbe utazik ,hogy mi igaz abból ,hogy ez a kis falu el van átkozva.
    Később rájövünk ,hogy súlyops hiba volt idejönni,mert csak veszélybe sodortuk magunkat és társainkat.

    Kb 2.5 óra a jelenlegi V chapter...elvileg lesz majd folytatása.
    A játék sokszor bugos a mentést hibásan tölti vissza és ilyenkor pl nem lehet löni stb.
    Van benne survival mod ahol ha ügyesek vagyunk és elég pénz szerzünk a wave-el során ,akkor meg tudjuk szerezni a machine gunt ami kifogyhatatlan és el lehet kezdeni az acsimaxolást vele :)
    A survival mod is bugos sokszor már nem jön ellenfél és nem tudunk a következő wave-re menni (biztos valahol a háttérben beakad a textúrába vagy nem tudom)

    A fegyverek és felszedhető dolgok repertoárja: kis pisztoly, shootgun, machete, balta, fáklya, vasvilla, heal poti ,lőszerek a fegyverekhez, kulcsok a továbbjutásokhoz, stamina poti, dinamit, zruk coinok (ez a fizetőeszköz), és toolbx (a közelharci fegyverek amortizálodnak ezzel tudjuk őket javítani). A játék során több helyen találunk egy nagy ládát ahova az éppen feleslegesnek vélt dolgainkat tudjuk tárolni (ezek végig ott maradnak és a későbbi helyeken is elérhetőek lesznek) Találkozhatunk árussal is ahol feltölthetjük az amúgy csekély készletünket. A skuló nagyon gyorsan tud fogyni így sokszor közelharcba kell bonyolódnunk.Érdemes csak fejre menni ,mert ott sebzünk az ellenfelen a legtöbbet.
    FPS és TPS nézetek között tudunk váltogatni kinek melyik tetszik jobban.
    Tripla Zs kategoriás a játék....sajnos nem volt a játéknak olyan aspektusa ami tetszett volna.

    UI: Acsi maxolás ahogy nézem nem lesz ,mert pár acsi is bugos. pl ez a 3 100%-osan: Elite Reach III, IV, V (szerezzünk 10-20-50k zruk coint.) Nos szereztem de semmi :(
    Az ilyen fejlesztőket élve elégetném az acsik miatt.... :W

    Next PC Upgrade: 2022

Új hozzászólás Aktív témák