Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    "Eltökélt az Electronic Arts az Anthem jövő márciusi megjelenése mellett
    Ezzel együtt nagyon visszafogottak, ami a játék pénzügyi teljesítményét illeti.

    Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen ismét megerősítette a befektetőknek, hogy az Anthem a következő (vagy inkább most már aktuális) üzleti év végén érkezik. Ez pedig azt jelenti, hogy a játék 2019 márciusában jelenik meg, ami nem is annyira meglepő, hiszen ezzel átvenné azt a helyet, amit korábban a Mass Effect birtokolt: a Mass Effect 3 és az Andromeda is márciusban jelent meg.

    Mivel közvetlenül az üzleti év zárása előtt számíthatunk a piacra kerülésre, a pénzügyi év eredményeit komolyan valószínűleg nem fogja befolyásolni. Érdekes módon Jorgensen elmondta, hogy óvatosan lesznek: kezdetben még akkor is csak visszafogott mennyiségben szállítanak a viszonteladóknak, ha extrém módon sikeres lesz játék.

    De nem ez az egyetlen dolog. Jorgensen szerint azért is konzervatívok a várható számokkal kapcsolatban, mert egy teljesen új szellemi termékről van szó.
    "Nagyon egyedi játékról van szó, amit a felhasználók élvezni fognak, de azért nem merünk túl optimista előrejelzésekbe bocsátkozni. A pénzügyek tekintetében a mostanit, valamint a következőt is befolyásolni fogja, hiszen az élő szolgáltatással kapcsolatos bevételekre már csak a 2020-as üzleti évben számíthatunk, amellett persze, hogy magából a játékból is akkor értékesítjük majd a legtöbbet".

    Az Anthem ugyanabban a stílusban indul, mint a Destiny, és persze a BioWare dolgozik rajta, ami azért így bizakodásra adhat okot a kiadónak, mármint a bevételeket tekintve. Mi pedig csak remélhetjük, hogy sikerül elkerülni az olyan fiaskókat, mint a Mass Effect Andromeda és a Battlefront 2."

    [ Szerkesztve ]

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák