- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
-
danih
veterán
válasz Bluerainbow #11700 üzenetére
Megveszed, aktiválod. Ha nem fogadja el - akkor aktiváció záras
-
dbius
veterán
válasz Bluerainbow #11704 üzenetére
vagy vpn-en aktiválod. Azt nem tudom, hogy az ilyen régiózáras játékoknál indításkor ellenőrzi-e az IP címet. Ebben azt hiszem danih kollégának viszont van tapasztalata
-
danih
veterán
Ezért is használom direkt külön a "régió zár" és az "aktivációs zár" fogalmát. Régiózártak pl. a Bethesda játékok - ezt még el sem indítod. Aktiváció záras a Dead Island - egyszer VPN-ezel, és kész is vagy.
Ha nem fogadja el valamilyen zár miatt a kódot, az nem veszik el, lehet többször próbálkozni (szankció nélkül).[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
válasz Bluerainbow #11702 üzenetére
Olvass vissza, volt aki megvette az Amazonról, és nem tudta regelni, aztán gondolom VPN-el sikerült neki, de ezt már nem írta... [link]
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
csaba951
veterán
Amazon USA:
* Dead Space 2 [Download] -65%; 6,99 USD
* Total War: Shogun 2 [Download] -75%; 6,99 USD
* The Sims 3: Ambitions [Download] -50%; 14,99 USDDS2 és TS3:A Origin rendszerbe, TW:S2 Steam rendszerbe aktiválható gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Akinek Sapphire kártyája van az kukkantson majd bele a postafiókjába:
SSC Gold Member Giveaway: 100 codes for DiRT3!
We’re giving away 100 codes redeemable for DiRT3 for PC to SSC Gold members starting Thursday, March 22! All Gold members who have opted in to our emails are automatically entered. If you’re not a Gold member yet or haven't opted in to get our emails, then do so here by 11:59pm EST Wednesday, March 21 and you’re automatically qualified!One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
csaba951
veterán
válasz EyEsOnU #11714 üzenetére
Ne feledkezzünk meg a lefejezésről sem!
Ez a DLC gyakorlatilag pont erről szól. Ez a videó elég jól bemutatja a DLC újdonságait.Igen, megvettem, mert szokásom minden DLC-t megvennem a játékaimhoz. Így érzem teljesnek őket. Én gyakorlatilag csak akciós játékokat / kiegészítőket vásárolok. Ezt pl. karácsonykor vettem meg 50%-on. Én simán várnék a helyedben a 0,75 €-os megtakarításért. Mert én ilyen vagyok!
-
Spet
addikt
válasz xavix13 #11715 üzenetére
100 kód több tízezer emberre esélytelen lesz. Inkább lett volna a szokásos FB-n bejelentem mikortól lehet lecsapni rá, vagy az oldalt figyelem. Attól függően viszont jó, hogy tényleg ingyen lehet megnyerni a kódot nem kell rá pontot feláldozni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Agyzuzo
addikt
válasz csaba951 #11711 üzenetére
Na most haragszom, mert nem akartam venni már a héten semmit, de ezt a Shogun 2-őt nem tudtam otthagyni ennyiért. (Steam-es 10 EUR-t még pont soknak találtam )
A DLC-ket is ideje lenne akciózni, egyelőre csak a kettő olcsóbbat vettem meg.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
"egyelőre csak a kettő olcsóbbat vettem meg"
Azaz azt a kettőt, ami le volt épp árazva. A belezős-fejezős meg a kampány DLC-k.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
Érdemes napközben is ránézni a Nuuvem akciós oldalára. Tegnap kb 15:00-17:00 között 90%-os kedvezményt adtak a Kane & Lynch 2: Dog Days-re.
-
HS 2142
őstag
Másnak sikerült Humbe Bundle beta app által adott négyjegyű kóddal a programot aktiválnia? Én már 10-szer próbáltam mindig más kódot adott, de persze mindegyikre azt írja: "Error: Please enter a valid code.".
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
gtamate2
veterán
Ma voltam a Nyiregyházi teszkóban Gyémánt kiadásos Batman AA, Just Cause 2 500 Ft volt, darabja természetesen, szerintem jó vétel, mondjuk nem tudom beregizhetők-e valahová.
*Sn0w
-
dokken
tag
Shopto Saints Row the Third £9.85 vagy 12.25€
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
Nagyon idegesített az emberek 0 intelligenciája a játékban, végülis kikapcsolódásként tudnám elképzelni hogy játszik az ember vele egy kicsit, megy megöl mindenkit, 0 fizika mellett. De ha valaki komolyan akarna játszani vele arra szerintem nem alkalmas, de persze ez csak a személyes véleményem, lehet másnak pont ez jön be
*Sn0w
-
djculture
félisten
Pc guruban lévő ArcaniA - Gothic 4 megérte a pénzét, egyszer már megnéztem úgy 2010 körül én eme játékot de akkor ezernyi hiba volt benne. Így már egész játszható, ráadásul magyar felirattal. Egy a baj hogy ne regelhető a steam rendszeren
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
kapott valaki dota 2 beta kulcsot mostansag? steamgiften most mindenki azt irja hogy nagy osztas volt a napokban de nekem pl nem jott pedig par honapja en is felirtam magam
http://jateknaplo.blog.hu
-
Wolverine
félisten
A GoG hétvégi akciója: 50% az Atari-játékokra (Rollercoaster Tycoon, Total Annihilation, Blood stb.).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs