Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz Źşë' #116806 üzenetére

    Egy biztos, hogy én is linkeltem "szürke" boltos ajánlatokat a topikokba --- annyi topik van megnyitva nálam sokszor, hogy ember legyen a talpán... de volt rá példa, hogy már csak azért is írtam róluk... nem szeretem az anti-demokráciát. Éltem a szocban (nem óvodásként).

    Más dolog, hogy ez a szürke - nem szürke dolog mindig is képlékeny dolog volt.
    Ami most, ma "szürke", 2-3 év múlva már fehér lesz --- (lásd a 2 Game pont kom témát --- nem, nem a gé kettő á pont kom) --- és akkor máris viccbe fordul az egész témakör.

    Felnőttek vagyunk. S érett gondolkodású játékosok.
    Mindenki a saját pénztárcájáért felel. S tudtommal, azzal, hogy leírunk itt valamit, egészséges ember még nem érzi kötelezőnek meg is tenni azt - akár ajánlás keretében sem...

    Ha egy 12 éves apuci kártyájával vásárolni tud a gékettőán (amire mindenki sírva mutogat mert hogy "lopott bankkártyák..."), akkor mi, idegenek vagyunk és leszünk a hibásak az internet másik oldalán?

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák