Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz arty #110072 üzenetére

    Egyetértek.
    Biztos, hogy lesz még a fejlesztők és az (mondvacsinált, önjelölt) "újságírók" (fórumozók) részéről még sírás, hogy "jaj, milyen drága a játékfejlesztés, és szegény kiadók, meg programozók és grafikusok, és szinkronszínészek és...", csak közben a fürdővízzel repül a csecsemő is:

    A Piac sosem látott tempóval bővül! Már 3-5 éves gyerekeket engednek a szülők mobil- és asztali eszközökkel, meg tévé előtt konzolokkal matatni = döbbenetes mennyiségű "friss hús" kerül a rendszerbe.
    Ezek a lurkók annyi pénzt fognak otthagyni a virtuális és valódi kasszáknál játékokért és a szükséges hardverekért a következő években, hogy belefulladnak a cégek.

    Ja, hogy még csak az elején járunk ennek...?
    A Facebook is csak 13 éves - kinevelt olyan (kis)generációkat, amik már létezni sem tudnak a szolgáltatásai nélkül, és észre sem vették, de már a Rendszer részesei, a temetésük után is...
    Na, így van ez a modern játékiparral is.

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák