- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz csaba951 #104285 üzenetére
Személy szerint nem hiszek abban, hogy ha egyszer lesz gyerekem, az női ruhákban ánuszdugóval járkálna, ha egy ilyen játékot lát. Mi se lettünk drogdílerek, stricik, bérgyilkosok a sok GTA-tól, pedig abban biztos több óránk van, mint amennyit ezzel lehet játszani.
Ezzel együtt úgy vélem, semmi szükség rá. Nem természetes, nem egészséges állapot, ugyanolyan pszichés probléma, mint hogy valaki szociopata, skizofrén, csak nem veszélyes másokra.
Másrészt nem látok túl sok célzottan a heteroszexualitást reklámozó alkotást sem, akkor a homoszexualitásnak miért kell ilyen, pláne ilyen bazári, gusztustalan módon? Én is a 4 fal között tartom a magánéletem, akkor másnak miért kell bimbódzó ánuszrózsával, pávatollakkal az Andrássy-n felvonulnia? Ne mondja nekem senki, hogy egy rózsaszín bőrtangás szőrös férfi strucctollakkal nagyon büszke lehet magára.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest