Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz i2k #103643 üzenetére

    Na te is kezded :N

    Megjelenés után a Paradox folyamatosan dolgozik a játékain,tovább finomítja a formulát,az arra érdemes részeket még jobban elmélyíti,kidolgozza.Ezek kiegészítők formájában érkeznek 4-6 hónaponként 10-15,ritkábban 20 dolláros árcímkével(tartalom mennyiségétől függően).
    A változásokat,javításokat az "alap" is megkapja,multiplayerben automatikusan a host dlcgyűjteményéhez igazodik a játék,annyi a korlátozás,hogy pl te nem lehetsz pl a DLC-s városállammal,mint államformával stb.

    Az ÖSSZES többi dlc tisztán kozmetikai:
    Zenék,zászlógyűjtemények,portrék,egyedi ikonok az új egységeknek (pl keletibb, "huszárosabb" kinézet az orosz lovascsapatoknak).Tematikusan az adott kiegészítő tartalmához kapcsolódóan.
    Gyakorlatilag igény esetén egy kicsit növelheted a beleélés faktort és dobhatsz egy kis pénzt Paradox felé,azt üzenve,hogy még-még, többet akarok a játékból.

    Minden hónapban van valahol Paradox akció,amikor a dlc-k 75% akciót kapnak,és nem "ülnek" rajta,hanem tényleg gyorsan engedik az akciózást újaknál is akár másfél hónapon belül.
    Tegyük mellé,hogy a bundlizásban is jófejek,a humblebundle vására alatti build a paradox bundle kapcsán 90% offban lehetett megvenni a kiegészítőiket,nem egyedi esetként.
    Gyakorlatilag te döntöd el,hogy mennyit szánsz erre,vársz egy kicsit például akcióra, ha egyáltalán úgy érzed,hogy kell neked az újdonság (mert nem kötelező,akkor nem változik semmi).
    Egy-egy kör grand strategy játék több tucatórás elfoglaltság,ha épp nagyban tolod a játékot,akkor nem tétel akár a teljes áras dlc sem óra/pénzt vizsgálva.

    A fenti rendszer eredménye,hogy a 2013 augusztusában megjelent EU IV-hez legutóbb épp áprilisban érkezett egy kiegészítő.

    Szóval igen,tényleg kell az a sadface oda,A SZEMETEK.

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák