- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Nem tudom ki hogy van vele, de a Tomb Raider abszolút nem jobb és szebb annyival mint amilyen PC-t kér, most már boxot rohadt jó áron lehet venni, és rettenet szép látványt kapunk cserébe, itt meg ha csak azt számolom hogy nálam az alaplap+vga+proci kombó több mint 200k volt, és talán most már tudja a highot mert felraktam újra a drivert, abszolút vicc ami folyik, sokkal jobb portot vártam.
-
cyberkind
félisten
válasz djculture #101055 üzenetére
De a Batman-ben legalább fogtam, és kikapcsoltam, máris 60 fölött vagyok, itt nem nagyon nyomhatom ki ahogy nézem.
De az a legjobb ha az embernek minimum 980TI/Titan X vga-ja van, és akkor nem érheti meglepetés, ha meg igen akkor bedob mellé még egyet és kész.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Crytek #101050 üzenetére
Lol...minek veszel akkor 100csilliárdért gépet, ha nem tolod az új játékokkal?
A gép meg csak öregszik...kicsit olyan, mintha mondjuk nekem Emily Ratajkowski lenne a feleségem, de egy héten csak egyszer kuffantanám meg, de akkor is csak óvatosan, félgőzzel...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
i2k
őstag
válasz Crytek #101057 üzenetére
Kibeszélt itt arról, amit kérdeztél?
Ezek szerint te nem figyeltél a cikkben arra, ami teljesítmény igényes - és ott vannak a videók is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
eami
veterán
egész jó kis casual lövölde ez a Bombshell eddig, de gyanítom elég repetitív lesz. Controlleres irányítás hagy némi kívánni valót maga után. Mondjuk grafika sokkal szebb is lehetne szerintem, settings meg kész röhej volt, de annyi baj legyen.
Steames árát egyértelműen nem éri meg. Könnyen elérhető legolcsóbban Bundlestarson. De annyit sem ér. Olyan €10 körülre tartom eddig 3DR nosztalgiával megspékelve.
Nade vissza a Tomb Raiderhez
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
warcat
veterán
Bombshellről nem tudom eldönteni,hogy marketingesek voltak nagyon ügyik,vagy egy jó ötletből lett botrányos kivitelezés.
Azért a P.M.S. rakétavető adjaEA: It's in the crate!
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #101050 üzenetére
Azért a Metro 2033 sem a jól optimalizált, erőforrásokkal jól bánó programok csapatát erősíti. Az alap 2033-at a ph-n is sokáig használták videókártyákat tesztelni, meg terhelés alatti fogyasztást mérni. A Redux-ot meg nyilván nem írták újra...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
SenorGrande
senior tag
Egy kis emlékeztető. A shinyloot.com-ot Márc 17-én lelövik. A bent lévő krediteket még a a mi napon el lehet költeni, de holnaptól elvész!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Zamery
senior tag
Bombshell: ez a kameranézet engem nagyon zavar, de megszokható. Néha nem tudom mit kell csinálni, mert nem látom, hogy mi történik ugyanis kívül esik a nézeten (?). Jó lett volna ha mondjuk ilyenkor ráközelít az eseményre a kamera, és utána visszaáll a karakterre. Az átvezető videók nagyon jól sikerültek, de a játék sajnos nem ér többet mint bármelyik Alien Shooter. Vagy esetleg a Hatred-et tudnám még ide sorolni, de az (nem hiszitek el) jobban irányítható. Pedig az elején nagyon kiakadtam rajta. Még talán annyit, hogy ugrás béna, és bugzik mert beleakad abba amit át kellene ugrani.
És ahogy olvasom a Steam-en a kommenteket másoknak sem tetszik, talán azért mert a promó alapján többet vártak. A "hipe" elég nagy körülette, lévén a nagy múltú 3D Realms X év után próbálkozott valamivel, de ez kevés lesz 2016-ban sajnos.
De azért érdemes megnézni a Metacritic-en az értékeléseket: 2,7 a user score. Úgyhogy tudnám ajánlani Agyzúzónak, egy újabb darab a "rosszjáték" gyűjteményébe.
Ja, ha mindenképpen kellene, a nuuvem-en be lehet húzni (Brazil rokonoktól) ~12€.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Crytek
nagyúr
Inkább a Prey-t adnák ki újból UE4-el acsikkal +Xbox one és PS4-re aztán lenne sok eladás.De nem, a Prey 2-öt is lelőtték
Next PC Upgrade: 2022
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #101072 üzenetére
De ha csak a Steam-re visszatennék, az is elég lenne. Áttenni Unreal 4-re szinte egy új fejlesztés lenne, szerintem azt senki sem vállalná be, emlékeim szerint eredetileg sem volt akkora kirobbanó siker.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Źşë'
addikt
válasz warcat #101046 üzenetére
de ez mindegyik játékban ami persze tartalmazza, pl ha jól emlékszem akkor a nazi zombie armyban is rettentően lelassul, és nem lesz semmivel sem szebb
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #101077 üzenetére
Nem az a kezdőlapom.
Azt csak a kedvencekbe van ,de óránként költöm a pontokat,mert jó és mert megtehetemNext PC Upgrade: 2022
-
Zamery
senior tag
Igazat adok neked. Ha Larát összehozták volna ezzel a sztorival* (értsd: a TPS nézettel, a fizikával) bizonyisten behúzom 31,49€-ért (persze kreditből, ahogy a Tomb Raidert is) a Steam-en . De a játékot kipróbálva a nuuvem-es árat is sokallom érte. Crytek-et idézve: "lesz ez még 1$-os bundliban az év végéig" és ebben most én is tutibiztos vagyok.
*BTW sztori az nagyon nincs, kábé mész azt lősz. Persze van félszemű elnöknő, meg szomorú előtörténet a főhősnő levágott (leszakad?) karjáról, de ennyi.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
cyberkind
félisten
Királyság, nem elég hogy a mozivásznon is megszégyenítik a Szellemirtókat még egy játék is készül az "új filmhez".
-
i2k
őstag
válasz Crytek #101082 üzenetére
Lemaradtam valamiről... a Szellemirtók is kap rebootot, csak most 4 nő lesz?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crytek
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz Crytek #101084 üzenetére
Köszi - hát ez nekem most egy kisebb fajta sokk.
Meggyalázása (? - majd kiderül, ha megnézem) egy régi, klasszikussá vált filmtrilógiának.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bullseye
addikt
Egyrészt nem kell ennyire pánikolni, ha lesz valami értelmes magyarázat, hogy miért nők váltották a csapatot, simán lehet jó (ha amúgy jó). Más kérdés, hogy kicsit reklámozták is, hogy femonly szellemírtók, bármilyen értelmes magyarázat nélkül, szóval nekik is a nénikéjüket.
BTW klasszikus trilógia?
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Dilikutya
félisten
Amely filmtrilógia a történelem egyetlen két részes trilógiája.
Egyedül Melissa McCarthy-t vágom a szereplők közül, de ő nem az a karakter, aki passzol egy ilyen okosabb vígjátékba. A Szellemirtók mindkét része intelligens film, félek, hogy silány tucatkomédia lesz ez az új.
-
djculture
félisten
válasz micafighter #101091 üzenetére
Az összes sír a környéken beszakadna alatta ...
-
Pocok256
veterán
Sziasztok felteszem itt is a kérdést hátha valaki tudja a választ
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
i2k
őstag
válasz bullseye #101086 üzenetére
Valamiért 3 rész ugrott be - ne kérdezzétek miért
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #101087 üzenetére
Kristen Wiiget pedig sok animációs film/sorozatból "ismerheted".
Ja és:
"Tom Rothman, a Sony Pictures vezetője a közelmúltban a The Hollywood Reporter-nek adott interjút a készülő film kapcsán, és amikor a filmet ellenző rajongócsoportok jöttek szóba, nem túl szalonképes választ adott.
“Mindenki azt hiszi, hogy egy női Szellemirtókat készítünk, de én meg azt mondom: “Nem, mi egy vicces Szellemirtókat fogunk csinálni”. Igen, négy nővel. Teljesen eredeti ötlet. Nyöszöröghettek és összehugyozhatjátok az egész internetet - a szexista kommenteitekkel -, de tudjátok mit, b**-djatok meg.”"
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Itthon ezek többnyire ismeretlenek, vagy szinkronnal mennek, vagy épp nem is láttam, mert se animációs förmedvényeket, se hülye hülye komédiasorozatokat nem nézek.
Egy filmjét láttam, de abból se emlékeztem rá, teljesen semmitmondó név nekem. Szerintem pont a Szellemirtók kapcsán találkoztam vele először.
A vicces filmmel csak az a bajom, hogy amikor anno az első rész készült, Bill Murray és Dan Aykroyd, akik önmagukban elvitték a hátukon az egészet, régesrég jobb vígjátékokat tettek le az asztalra, mint ez a kompánia összesen, és még mennyi jót utána, míg Melissa McCarthy-t azért nem erről ismerjük, a Kémben is többet vigyorogtam Jason Statham-en, McCarty-tól csak egy hulla lehányására futotta. Valahogy az ő filmográfiája össze sem hasonlítható Murray-ével vagy Aykroyd-éval. Nagyon hiányolom az ilyen komikusokat. Tom Hanks is hiányzik, a hétvégén néztük a Legénybúcsút és a Pénznyelőt, sírtam a röhögéstől, pedig ezerszer láttam mindkettőt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
micafighter
nagyúr
Srácok tömb rédert billentyűvel v kontrollerrel toljátok?
-
eami
veterán
válasz micafighter #101099 üzenetére
kontrollerrel és steam kontroller helyett inkább x360-al tolom, mert úgy rezeg is ahogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs