- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sikerült nekem is végre olyan anyagot találnom amivel nem bírt ez az xbmc
A CSI 11 évadjának a xvidjével. De az MPC-HC már le játszotta -
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #18346 üzenetére
Őőő, nem tudom, Peakkel amikor beszélgettünk ő azt mondta nincs, én sem hallottam volna, hogy lenne, de ha akarod leírom, hogy van, és ha megvetted akkor majd tápláljuk benned , a hitet, hogy mennyivel jobb lett a képminőséged oké?
Játék miatt vette szerintem a kártyát. Meg gondolom jó pénzért jutott hozzá -
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #18349 üzenetére
Ezzel már minden különbséget látnál, ha nem rossz a szemed
-
cekkk
veterán
válasz Samanbacsii #18369 üzenetére
Hát igények vannak Mennyit akarsz rászánni.
AMD A8 proci ehhez tartozó FM2es alaplap, hűtő, picopsu amely ugye csendes. A csendességet ott bukod el, hogy merevlemez lesz benne, és azok ha járnak éjszaka hallani fogod. -
cekkk
veterán
válasz slashing #18376 üzenetére
Pedig a táp venti az süvít
SMB,http://www.openmediavault.org/ ezzel a rendszerrel. -
cekkk
veterán
válasz Enszuke #18379 üzenetére
Igények, te ilyen vagy mi meg olyanok. Ennyi. Ne keress benne értelmet. Fogadd el
Persze arra ugye nem gondolsz, hogy előtte az embernek volt média lejátszója azt kikellet szolgálni, plusz nekem csak laptopok meg table pc van itthon. A tárhely meg kell.Krampesz
Nekem ssdvel ott körül bootol a win is, és indul is az xbmc
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Heeeeeeeeeee
Ha hdmi-n kitudod küldeni a hangot az erősítőnek, és az leveszi róla és megszólaltatja a hangfalakon a képet meg tovább küldi a megjelenítőnek, mi a fészkesfenének neked a koax? Már bocsának.És ha 20an azt írjuk, hogy jobb az optikai akkor az lesz a jobb?
Kipróbáltad már, hogy te azon az erősítőn hallasz-e bármi különbséget?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Toobee #18464 üzenetére
Ha ingerenciám lenne rá (nem nagyképűségből írom) bemennék a boltba és hazahoznék egyet.
Több dolog miatt nem kell.
1. A szemüvegek.
2. A méret.
Ahol próbáltam mindenhol 50 colos tévék voltak. Szerintem még ez is baromi kicsi a 3D hez, a legtöbb eladott tv meg 32-42 coll közötti 3D LCD, ha azon élvezze az akinek két anyja van. A 3D akkor lenne itthon jó és akkor viselném el ha projektoron mind 100-120 colon tudnám élvezni, mert az töltené ki a látó teremet. Azért meg nem viszem 1 méterre a kanapét a tévéhez. De nem ideálisak a körülmények, meg amik jó projektorok azok már 800-1 milliónál kezdődnek, na azért már nem sétálnék be a boltba mert nincs rá a pénzEngem az itthoni trendek nem érdekelnek, mert hiába mondta BBéci is, hogy nem számít a CES mert itthon a fórumok tele vannak a 3D-s tévét nézőkkel, vagy hogy írta, meg szimplán hülyeség. Mert a kinti trendek ide is elérnek. A másik nincs a tvre tartalom. A havi 1-2-3 film nem az. Nem véletlen nincsenek sport közvetítések, 3D-s sorozatok, mert nem igénylik ezeket az emberek.
Az hogy mi itthon magyarok valamiért minden hülyeséget megvesszük akár hitelre is (lásd csak a szifon és drága telefonokat amiket havi részletre vesznek meg, vagy a tablet pcket), mutatja sajnos a buta fogyasztói viselkedésünket. Nem mondom ha most vennék tv-t ugye nagyon már nem is kapható 3D nélküli, nem tiltakoznék,de amikor vettem, választhattam. 4 éve minden évben elvolt mondva, hogy az az év a 3D nagy áttörése. Eljött? Nem És ahogy eddig kinéz ez az év már inkább a leáldozása lesz, nem a felemelkedése.
-
cekkk
veterán
válasz Pista0001 #18472 üzenetére
Nálam tökéletes a lejátszás és a freki váltás is XBMCvel, a probléma ott kezdődik ha külső lejátszót akarok használni.
Ha a win mondjuk 50/60ra van téve, xbmc elindul majd kiválasztom a filmet és mondjuk a TMTvel akarom lejátszani a freki marad az alapbeállításon.
Ha a TMT-t simán a win alól indítom el, akkor ő is tökéletesen váltja a frekvenciát.De ha csak az xbmc-t használom akkor semmi gond minden jó
-
cekkk
veterán
válasz zsigus #18475 üzenetére
Azóta itthon volt bármi 3D sport esemény ami elérhető lett volna ilyen formában?
Akkor rosszul fogalmaztam 95% 2D és a többi 5% kb ami lement 3D és ezt nem mondanám valami nagy sikernek. Mert ha azt nézzük, hogy egy nap mennyi sport esemény közvetítenek és abból mennyi a 3D az inkább a 0fele konvergál.
De pont írod, hogy tesztelés gyanánt és teszt maradt, nem lett a mindennapi élet része. Pedig ezt akarták, de mégse, valami oka csak van.Egyetértünk, nagyban drága pedig abban lenne a jó
-
cekkk
veterán
válasz zsigus #18477 üzenetére
De ez a még lehet egy marketing hülye duma már ne haragudj
Tőlünk nyugatabbra már mondjuk van ahol 10-15 éve is megy a digitális sugárzás (régebben egy sat újságba olvastam), itthon meg még mind a kettő megy. De amikor 2008ban itthon kísérleteztek a HD adásokkal kint külföldön már voltak folyamatos HD adások, most meg szerintem 3D nincs vagy 1-2 lehet.
Szóval itt vannak a szép HD tévék amiknek az emberek 80% nem tudja kihasználni, mert ahogy olvasgatok a többség kb tv nézésre használja, ha van HD csatorna megy rajta nagy felbontás, ha nem akkor megy az sd tartalom. Így megint azt mondom, sok értelme nincs a LCD/plazma tvnek se, mert tartalom nem sok van rá. Hivatalos forrásból.
Szóval miért vegyek meg valami olyat amit majd lehet, hogy tudok használni, de most még nem Majd ha tudom használni akkor meg veszem
Én fordítva működök -
cekkk
veterán
Én most ránéztem egy pár koncert felvételre és van amelyik 23.976 de sok közülük viszont 29,970 gondolom ebből lesz 60Hz és az oldalirányú mozgásnál szaggathat
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Toobee #18586 üzenetére
Michael Buble Meets Madison Square Garden
Kipróbálva. Ugye ez is 1080i anyag, néha láttam benne furcsa mozgást, de csak amikor a kamera mozgott de általánosságban tökéletes volt a kép, miután bekapcsoltam a videó váltottsorosság mentesítését még az a pici valami is eltűnt ami a szememet zavarta. Szóval valami hiba nálad lesz ha nagyon nem folyamatos a kép. -
-
cekkk
veterán
válasz csupahatos #18625 üzenetére
Csinálj kettőt és egyet ide is küldhetsz
Pofás nekem tetszik.
Milyen kijelző, hogy jelenít mit jelenít meg?
Mesélj, hol csináltatod a házad ?
De sok sikert hozzá szép lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest