Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chrisnagy13

    senior tag

    Pár gondolat a taliról, a teljesség igénye nélkül.
    Ahogy az lenni szokott voltak olyan kütyük amik tetszettek és voltak olyanok is amik nagyon nem. :(

    LCD3: hm, remélem egyszer lesz ilyenem. :D Sokkal jobb felhallgató, mint az LCD2. Kevésbé érződik a magas hiány, közepe is jobb, mint a 2-é. A Human Audiós kábel pedig csoda a gyári a kábeléhez képest. Jól szólt az Asusokról, sima libabőr volt egy-egy zenénél. A Humanos lánc pedig rátett még sok lapáttal, de az csak az elvártat hozta. :)

    Beyer T1: tere, könnyedsége, részletessége magával ragadó és lenyűgöző. Főleg a könnyedsége. Szuper füles, tetszett. Beszélgettük, hogy megéri e a többi Beyerhez képest a felárat (DT770 600ohm, T70). Szerintem meg. :K

    Beyer DT770 600ohm: nem egy rossz füles összességében, mégha nekem a 'V' karakter nem is bejövős. A magasai nyersnek tűntek. Mélyei ütnek rendesen, jó telt hangja van. Akinek tetszik vegye, hallgassa. Nem egy ablakon kidobós fajta. Viszont kell neki bőven a kakaó erősítés terén.

    Fostex T50RP: sokaknak tetszett. Meghallgattam. Van ilyen is. Nem szólt rosszul, sőt. Engem viszont nem ragadott magával.

    AKG K501: a legjobb AKG azok közül amit eddig hallottam (K701, K601, K550).

    AT AD2000x: nos, az LCD3, T1 után, meg úgy összességében is borzalom. :O Mély minősége gyenge, közepe (is) vékony, a magasai se túl jók. Nem ül stabilan a fejen, állandóan igazgatni kell, mert csúszkál. Hallgattam, hallgattam és közben csak azt vártam mikor vehetem le a fejemről. Na nem mintha bárki kényszerített volna, csak azért mégse akartam, hogy úgy járjon, mint a 990Pro.

    AT AD900x: amennyire szerettem a sima AD900-at, ezt annyira nem. Úgy tűnik, hogy tudta az AT mihez kell hozzányúlni, javítani, de nem sikerül nekik. A mélyeket nagyon felfújták, nem érzi az ember komfortosnak a hangképet. Kábel, csatlakozó, anyaghasználat minőségéből is alább adtak. Nem jó ez így... Bár mégis azt mondom, hogy inkább ez 50k körül, mint az AD2000x annyi sok pénzért.

    DAC-ok és...

    ...AK120: az árához mért minőségi elvárást hozza. A 940-et hallgattam róla, a lejátszó puhasága jól feküdt neki. Nem értem továbbra se miért ad valaki ennyi pénzt egy hordozható kütyüért, de az nem számít és jó kis cucc. :)

    Essence III: sokáig próbálgattam a saját Asusom mellett. Szellősebb, pontosabb, jobb felbontású, mint a One. Előrelépés lenne. Ami érdekes volt, hogy bement mellett kimenetet is választani kell. Ha be volt kötve a Vio mellette nem lehetett hallgatni a beépített erősítőt kapcsolgatás nélkül. Belső USB-jét én nem próbáltam, de fi:zi'k szerint nem túl acélos. A fejhallgató erősítőjéről is elmondható ez, de azt hiszem, hogy egyik dolog se túl meglepő. A végleges árára kíváncsi leszek.

    Audio-GD reff. 5: mostanában nem kedvelem a DIY vonalat semmiben, tapasztalataim miatt. Valahogy ezzel is így voltam, egy jókora előítéletet is tettem hozzá meghallgatás előtt.. Aztán jött a meglepi. A találkozó legjobb DAC-jával álltam hirtelen szemben. Kiemelkedő volt a színpadképe, a színpad mélysége köröket vert az Essence III-éra. Én hibát nem találtam benne, úgy jó ez, ahogy van. Ha Tabla van előtte, akkor meg pláne. :D

    Sok egyéb dolgot is hallgattam még, köztük régi Beyereket, de ezek voltak, amik úgy igazán érdekeltek és megmaradtak az emlékezetemben. :)

Új hozzászólás Aktív témák