Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz z123456z #77208 üzenetére

    FBLLMAG nem a piaci áron veszi meg a lámpákat a helyi kereskedőtől, mert ő (is) több lámpát vesz, mint az átlagos halandó, gondolom megkapja a viszonteladói árat. A szlovák importőrnél én nem látom az MH12 Pro-t, de látom az MH12S-t (ami meg is szűnt már régen sajnos) 99 Euro listaáron.
    Ráadásul az MH12 Pro itthon 42,5e Ft, az általad hozzá mért FC12 akku nélkül 18e. Melléteszel egy 30Q akkut és máris 20e Ft, vagyis éppen csak nem fele árért van egy olcsóbb kategóriás, kisebb fényerejű és fényáramú lámpád kisebb akkuval. Nem is értem, hogy miért nem 20e Ft az MH12 Pro... :W Sajnálatos, hogy nem te árazol be dolgokat, mi biztosan jól járnánk vele :DDD
    Esetleg ne az almát és a körtét hasonlítsd össsze, akkor máris másként néz ki a matek.
    PD40R hasonló képességű lámpa és 53e, Olight nincs is hasonló de pl. a vetítési képe ilyesféle a Warrior 3S-nek az ára pedig 55e Ft. Ledlensernél nem tudja a P7R Signature csak színhűségben megugrani ezt a szintet, mindösszesen 77e Ft-os ár mellett. Az Armytek Prime C2 Pro Max jöhet még szóba, ami fényáramban magasabb, de fényerőben sokkal alacsonyabb, és 45e Ft az ára.
    És eztán jöhet a közép kategória, ami már nem prémium, bármennyire is erőlteti itt bárki. Ez olyan mintha a Skodára azt mondanátok, hogy az egy Audi, pedig bizony nem az, és soha nem is lesz az, lehet benne bármeilyen motor, a körítés is számít, nem csak a lóerők.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák