Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyborg

    senior tag

    válasz H-Zol #74568 üzenetére

    Köszi a képeket,
    ettől tartottam, hogy ilyen lesz közepes fokozaton,mert turbón már van flood, de azt ugye senki nem használja tartósan, meg a lámpa is visszavesz onnan hamar. Pedig érdekes lámpa, de azért a használhatóság is fontos. Van egy dedómolt zyt08-am , nagyon messzire világít, de csak egy kis pontban, ezért nem igazán használom, bedobtam a céges autóba, ott hömbölög évek óta 🙂
    Még kitalálom, mi legyen, vagy wurkkos lesz, vagy sofirn német raktárról. A wurkkos tesz még rá valami rejtett díjat vajon, vagy mennyire csúsznak ezek át?
    Ilyen szempontból a német raktár szimpatikusabb, ott már nincs semmi extra költség.

    Balee
    Értem, én is is tudok erről a régi "szabalyról", hogy kocsiba csak aa,aaa lámpa, de ez inkább már csak azért állja meg a helyét, mert ilyen elemeket lehet kapni mindenhol, 18650-t meg nem. A fent említett zyt08-am kint van 5 éve legalább hóban-fagyban, semmi baja az akksiknak. Időnként be kell kapcsolni, meg járatni az ampereket benne, tölteni kell rá, és semmi gondjuk.
    Ne felejtsük, az elektromos autók, rollerek , akármik akkuja is li-ion javarészt, a Tesla konkréten 18650, majd 21700, és az újabbak 4680-as cellakbol állnak.
    10 éve még így volt, de ma már nem kell "félteni" ezeket a li-ion alkukat.

    Ra3
    Javarészt a gramm vadász kék túrázók, erdőjárók szeretik ezeket a műanyag nitecoreokat, de én se értem a hype-ot, én jobban érzem magam 4-500 lumennel az erdőben, de a tapasztalt túrázók szerint 200 a király, mindenre elég, és a piros fény alap, hogy legyen a lámpán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák