Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz bedvóter #73788 üzenetére

    Ha ezt a kettőt hasonlítjuk össze egyértelműen az Acebeam H40 ami nyerő.
    A Fenix inkább olyan legyen egy fejlámpa otthon típus. Egyáltalán nem való pl. erdőbe, esetleg táborban, vagy kempingnél tudom elképzelni. Sokaknak elég lehet annak a tudása és minősége, ellenállósága is. Ellenben a futásidő grafikonon látszik, hogy egyáltalán nem arra van optimalizálva, hogy huzamosabb ideig használd. Sokkal inkább el tudom képzelni olyan szerepkörben, hogy kell valami kintről és kell hozzá egy fejlámpa. Felkapod, megnyomod, világít. Kisvártatva bejössz, leveszed, kikapcsolod, elteszed. Esetleg felmenni a padlásra ha nincs ott lámpa és megkeresni valamit.
    Ezzel szemben a H40 képes értelmezhető fényáramot is tartani huzamosabban, stabilan, akár NiMH akkuval is, nem csak 14500 akkuval.
    Van akinek szempont, hogy menjen 14500 akkuval, nekem pl. egyáltalán nem az. A Fenixel sokat szemezek, mielőtt ide felnéztem pont ezt nézegettem a kroniumnál, hogy kéne egy ilyen is az E12 v2.0 mellé, hogy legyen cerka elemes fejlámpám másik is a LL MH3 mellett, ami szintén nem egy kifejezett outdoor darab, de mégis gyakran a fejemre kerül.

    Terepre egyébként én kifejezetten nem mennék ezekkel, sokkal inkább egy 18650 akkus fejlámpával.

    [ Szerkesztve ]

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák