Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saril

    senior tag

    válasz FBLLMAG #72764 üzenetére

    Nekem a fokozatmentes mód van beállítva, legjobb, más nem is kell, de tudom hogy kell, de szerencsére nem kell. Nekem ahogy írtam xhp50.2 van az sst40 az thrower volt nagyon, de már kicsit bánom hogy eladtam.
    Abszolút nem zavar hogy a közepe fényesebb, mivel úgy állítom ahogy akarom a fényerejét a fokozatmentessége miatt, mindennapi használatra is tökéletes nálam, de van a convoy s2+ is az elég kicsi ha az kellene csak azt viszem.
    Ahogy írtam van hozzá még +2db 26650 cellám, nem zavar ha lemerül, akkor cserélem és "játszom" tovább, ilyen téren nem vagyok beszarva.

    Nagyon kihegyezzed ezt, nagyon jó a homogén fényerő, nekem is volt olyan lámpám aminek nem volt semmi hot spot-ja, de nem hiányzik.
    Még mindig az a véleményem hogy te vagy ezekre túl érzékeny ;)

    FT03 az xhp50.2 leddel olyan mindenes, ezért jó, közelre is jó, nem az olyan érzékenyeknek mint te, de az emberek 90%-nak tuti, de messzire is majdnem thrower is, szóval MINDENES lámpa, nagyon jó de csak az emberek 90%-nak.
    Annak a 10%-nak meg úgyis ez vagy ehez hasonló elégedetlensége lesz mint amit te írtál, ez is csak azért mert hozzá képes sokkal drágább lámpákat hasonlítasz.

    [ Szerkesztve ]

    Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!

Új hozzászólás Aktív témák