Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
Amit én próbáltam Wolf Eyes Night Hunter, CREE XM-L2 leddel volt szerelve. 1210 lm, 38411 cd, 391 m adatokkal rendelkezik. Szférikus lencsével szerelt, csavarós zoom -mal. 100%, 50%, 20%, 2% fokozatokkal, 148 mm hossz, 45 mm fej- / 25 mm test átmérővel, 184 g tömeggel rendelkezett.
Az XPL leddel szerelt, 603 m -re képes. Ez világít a legtávolabb a sorozatból.
Én készletben próbálhattam. Ez azt jelenti, hogy a lámpát akkuval adták, ez mellett volt tartalék akku, töltő, 2 db színes filter, lengő kapcsoló, fegyverre való szerelék, és az egészet táskában adták.
Amiket írtam lámpákat, pl. Astrolux C8, 1300 lm fényárammal, 100000 cd -val (640 m) adatokkal rendelkezik, hasonló méretek mellett. És vannak jóval erősebb lámpák is. Stabil kimenettel meg sok gyártó gyárt még kisebb méretben erősebb lámpákat. Olight Warior X, Nitecore P30, Armytek Predator PRO, Acebeam L16, Fenix TK22 UE, és még sok más lámpa létezik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest