Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz gyapo11 #55795 üzenetére

    Ez így van. Ezért írtam amit írtam.

    Olcsó lámpák. Mi az olcsó?

    A Convoy S2+ (8 €), M1 (12 €) mikor megvettem, akkor játszottam velük. Az utcára m@rh@ jók. Azóta a fiók mélyén lapulnak.
    - Miért?
    - Nincs holdfény bennük, az 50 lm pedig ébredéskor túl fényes. Ha a fiók mélyén lapul, ott is marad. Hamarabb kapok az asztalon, éjjeli szekrényen heverő lámpák után.

    A BLF A6 (14 €), Astrolux C8 (15 €) vannak mostanában mellettem. Ezekben már jó holdfény is van. Nappal egyre kevésbé jönnek velem.
    - Miért?
    - Az Astrolux C8 elég nagy már zsebre vágni ezekbe a papír nadrágokba
    - A BLF A6 klipsze fog
    De nagyobb gond:
    - Reggel 15 gyors kattintás majd várok, hogy 2x villantson, kikapcsolom. Bekapcsolom, megint 15 gyors kattintás, 2x 2 villantás majd kikapcsolom. Nappal jobb ha működik a memória és a 4 fokozatú módcsoport a gyorsabb.
    - Este megint ugyanez a procedúra, 15 gyors kattintás majd várok, hogy 2x villantson, kikapcsolom. Bekapcsolom, megint 15 gyors kattintás, 2x 2 villantás majd kikapcsolom. A holdfény fokozat csak a 7 fokozatú csoportban elérhető, és a holdfény azonnal csak akkor kapcsol, ha a memória ki van kapcsolva.
    - Az Astrolux C8 azért a kert éjjeli körbelesésére elég használható. MAX fokozaton (1 lépés vissza a holdfényről).

    A Sofirn C8a (20 €) gyorsabban vált csoportot. Markolata a legcsúszósabb, nagy, ha holdfény kell, rengeteg fokozaton kell végigmennem. Ugyanis pl a fürdőszobában nem kapcsolok éjjel villanyt, 1 fokozattal feljebb kapcsolom a lámpát, majd vissza, mikor végeztem. Az az 1 fokozat még nem veri ki az álmot a szememből. Na most 2 óránként végigkapcsolni az összes fokozatot, nekem nem jött be. Ez is a fiók mélyén található.

    Gondolkodtam pl a Zanflare F1 lámpán is. Olcsó. Akku csere esetében a klipsz a lámpa falát karcolgatja végig.

    Az a 30 - 45 mp TURBO fokozat csak arra jó, ha 1 pontot világítasz meg jobban. Ha már hosszabb ösvényt, kerítést, nagyobb területet vizsgálsz át vele, már kevés.

    Az autóból kiszállva, valamit ha elejtek az éjjel folyamán, 2x gombnyomással azonnal a középső fokozat indul, lehet azonnal keresgélni (Armytek, ZL).

    Ajtóhoz lépve, hosszú gombnyomással a holdfény indul, így beletalálok a kulcslyukba.

    Megmozdul valami a bokorban, 1 kattintás a ZL lámpámnál, 2x kattintás az Olight -nál, 3x kattintás az Armytek esetében, hosszú gombnyomás a Nitecore esetében.

    Igen, kicsi különbségek. Több kicsi különbség, ami azt eredményezi, hogy használom avagy sem a lámpát. Ha a 10 € - 20 € -ós lámpát nem használom a 60 € -ósat meg igen, akkor az a 10 € - 20 € a kidobott pénz. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák