Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz WestBam #54029 üzenetére

    Kár, hogy nincs mágnes meg nekem a töltő kéne még bele (tudom, Simon igért későbbre olyan verziót is), a többi tekintetben rendben van. Én a turbót kikapcsolnám teljesen belőle, az totál feleslegesnek tűnik. Remélem Simon hajlandó majd olyan verziót adni. :) A képek alapján kb S2+ vetítési képe van, ami viszont szuper.

    A Skilhunt H03 lámpát azért nem tekinteném ellenfélnek mert az a tir lencse miatt annyira szórt fényt ad, hogy csak max szobában szerelgetni alkalmas, szerintem kültéri lámpának alkalmatlan. Esetleg a sátor körül szöszmötölni jó. Próbálgattam mostanság és például az Eagleeye X1R összehasonlíthatatlanul jobb kintre mint a H03, amivel ha látni akarok akkor turbón kell járatni, az meg zabálja az akkut és melegszik. Én pont ez X1R "ellenfeleként" venném a H1-et, mert azért mégis jobb minőség kicsit.

    Az X1R-hez én pont ilyen fejpántot használok mint ami a H1-hez jár, szerintem annyira nem gáz (én rollerezek vele). Illetve a H03 pánt sem olyan kényelmes, talán a fejtetőn átvezetett gumi picit jobban tart.

    Viszont ez a jelenlegi ára nevetséges, hiába imádom a Convoy-t, ennyit nem ér a H1, max 16-18$-t adnék érte ebben a formában.

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák