Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    Mivel volt rá lehetőség, rengeteget írtok ezekről a lámpákról, ezért kipróbáltam WestBam gazdaságos lámpáit is. Csörgést, zörgést én nem észleltem, sőt, egész jónak tűntek a kidolgozások.

    Az illetékes esetleg kijavíthatna, ha nem a megfelelő modell nevet írom. ;)

    Convoy C8 - "csupán" 3 fokozat, kicsit vastagabb a feje mint a Viking, Predator, L16 -os lámpáimnak. A bevilágított távolság meggyőző volt, hasonló volt szemre mint a Predator, L16 -osom. - én is ajánlom ezt a modellt

    Convoy M1 - Vékonyka, ránézésre a MH23 -asom fejátmérője lehet, tisztességes hatótávval, de C8 alatt. Nekem, talán ez tetszett a legjobban. - kifejezetten ajánlom

    Convoy S2+ / S3 (volt ott XPL ledes is) - az XPL leddel szűkebben messzebb vitt, de azért nem M1 táv, fényerő. Nem olyan vékony, mint az én lámpáim, legjobban a Maglite XL200 méretéhez hasonlít. Nem világít olyan szélesen mit a TIR lencsés Olight lámpái, nem szórják a fényt annyira mint az Armytek Prime lámpáim, de ettől független, nem rossz. - Az áráért kifejezetten ajánlott.

    Szerintem ezekkel semmi gond, ennyi pénzért, amit látok, nagyon megérik az árukat.

    Zanflare F1 - A Flare és a magas fokozat között, nem észleltem hatalmas ugrást, nagyon hasonló volt a 2 fokozat, viszont WestBam -tól megtudtam, hogy azon a Flare fokozaton szívja az áramot rendesen. (A magas fokozaton pariban volt több AA -s lámpámmal, ami a hatótávot illeti) A fokozatok elosztása, mármint a többi, jónak tűnt, látszott a különbség. Ennél holdfény is van, meg belső töltés is. Hát a tok, mikor láttam, hogy a tulaj mp -ken keresztül szenved a pakolással, hááát. :U Inkább ezt a tokot elhagyhatták volna. ;)

Új hozzászólás Aktív témák