Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemethbalazs

    tag

    Megjöttek az új lámpásaim :)

    A Nitecore HC65 brutálisan jó, és minőségi, maximálisan kiegészíti a fejlámpás igényeimet. Egy Boruit RJ-02-őt váltott, össze sem hasonlítható. Összehasonlítottuk egy imerős Skillhunt H03 lámpájával, egyértelműen jobban tetszik a kis Nitecore. Főleg úgy, hogy lassan egy árban vannak, nem is kérdés melyiket kell venni.
    Köszönöm az ajánlást és a teszteket amik segítettek kiválasztani :)

    Megjött a Thrunite TC20 is, összehasonlítottam a Lumintop ODF30-al. A Thrunite jobbnak tűnik. Kicsit kisebb a szórása és a hotspotja is, ezért messzebb ellátok vele, de a bevilágított terület mindenhol fényesebb és jobban látható a Thrunite esetében, olyan érzés, mintha 20-30%-al erősebb lenne. Próbáltam párás időben is, egyértelműen jobb a Thrunite a semleges fehér színével. ODF30-ból olyan nincs.

    Beszereztem egy XPL-HI leddel szerelt S2+-t, elég aranyos kis jószág. Beltérre, és közelre egyértelműen jobb a régi ledes OP reflektoros. De kint, pl. erdőben tetszik a kisebb hotspot, és elég messzire elvilágít, nagyon jól használható. Kicsit mondjuk lehetne nagyobb a hotspotja, bár akkor már M1-nek hívnák :), sajnálatos módon M1 még soha nem járt a kezemben.
    Sajnos a kapcsolója nem világít, nem úgy mint abban amit WestBam tesztelt, nem tudom miért szerelik több kapcsolóval. Vajon lehet bele venni világítósat? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák