Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz gyapo11 #44473 üzenetére

    Hidd el nem ugyanúgy világít. Ha ugyanúgy világítana nem vennék (Szerinted) drágábbat. A minőségi nem egyenlő a drágával. 7$ egy S2+-ért kb 1800 Ft. Szerintem nem pazarlás kategória hogy nem egy noname valamit veszek 3$-ért hanem egy S2+-t 1800-ért. Másnak ez a napi doboz cigije.
    Csak azt nem érted meg hogy nem azt erőltetik itt a fórumon az emberek hogy fenixet, olightot vegyél és 20-30000-eket adj ki lámpára csak a jól bevált megbízhatót javasoljuk ami cseppet sem olyan horribilis összeg mind vázolod. pár 100 Ft-okon vitatkozol hogy megéri spórolni. Pl idetéved valaki és te ajánlod neki az ultra vagy valami fire akkut aztán az ugyanilyen töltőjében kigyullad és ráég a ház majd azt mondod így járt?
    A lockolás a félig letekert kupakkal a Boruitnál talán pont nálad nem jött be mert a meneten nincs Eloxálás. A legtöbb olcsó lámpán ugyanez a helyzet.
    Nem azért veszek Convoyt mert azt olyan jó fogni, hanem mert tudom az működni fog bármikor. Nem kell 3-at venni hogy ha nem jó ott a másik.
    Most jött hozzám egy Convoy M1. Napi szinten vízbe mártogatták. Fél évet bírt mert nem szilikonozták újra az O-gyűrűket miután szárazak lettek és beázott. Igen el tud romlani egy Convoy is. De ezzel nem ezt akartam illusztrálni. A lámpát csak víz alatt használták és nem adták meg az ehhez szükséges extra törődést. viszont a led működik, a kapcsoló működik. Összesen a driver ment tönkre ami gyakorlatilag 3$-ból kicserélhető és egy pucolás kell a belsőnek majd mehet tovább.
    Illusztrációnak és elrettentésnek:



    A fej menet ahol nem volt szétszedegetve és én kentem még meg vastagon ott szép szilikonzsíros maradt és nem jutott be víz.


    A led életben van:

    Egy noname lámpába nem fogsz kapni semmilyen alkatrészt és megveheted az egészet újra. Ez még így is szép teljesítmény hogy ütve vágva volt melós lámpának és nem törődtek vele egyáltalán. Egy valamifire lehet első vízbe merítésre beázik és vége. Ez fél évig napi 24 órában óránként vízbe volt merítve és ott világítottak vele.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák