Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #13083 üzenetére

    Az én ajánlatom:

    Lámpa

    Akku

    Töltő

    A Convoy lámpák ebben az árkategóriában jó minőséget képviselnek. Lehet egy találomra kiválasztott eBay-es is ugyanilyen olcsóbban, de ez lutri dolog. A fentebb linkelt C8 helyett inkább egy olyan ajánlanék, ami jobban teríti a fényt, nincs olyan vakítóan erős középpontja, bringán és gyalog használva szerintem hasznosabb. Cserébe nem visz olyan messzire. Persze a C8 is tökéletes, nekem is van egy, de ha csak egy lámpám lenne, akkor nem ilyen lenne a legpraktikusabb.
    Akkunak lehet nézni bontott laptop akkumulátorból működő cellákat, én is így tettem szert 8 darab tökéletes Sanyo cellára egy 9 cellás laptop akkuból. A pontos részletekért olvass vissza. A fentebb linkelt cella is megfelelő, de én ma már egy egycellás lámpába inkább valami márkásabb, védetlen (hogy mit jelent olvass vissza) cellát vennék (Sanyo, Samsung, Panasonic). Ha több aksi megy a töltőbe, ott már más érvényes, oda érdemesebb védett cellát venni.
    Töltőben pedig volt nekem is a linkelthez hasonló OEM töltőm, feladatát ellátta, de hosszú távra érdemes egy minőségi darabot beszerezni. A linkelt töltő beismerem elsőre túlzás lehet, de én ma már biztos nem vennék más fajtát. Hatalmas előnye a manapság 1 nap alatt merülő okostelefonok világában, hogy a feltöltött li-ion cella segítségével USB-n tudja tölteni a telefonokat. Ha ezt a funkcióját is nézzük, szerintem meggondolandó kezdő töltőnek is.

    Sajnos egy megfelelő teljesítményű, jó minőségű lámpa beszerzése kiegészítőkkel még Kínából se olcsó dolog.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák