Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Sziasztok! Renault E-Tech hibrid kocsikkal mik a tapasztalatotok / velemenyetek?

    Nagyon szemezek a Megane4 PHEV kombival.
    Amiket eddig hallottam / lattam egesz meggyozo, a kocsi meg a hajtas is. A jo oreg 1.6 szivo benzin, ket villanymotor, nincs kuplung csak kormos kapcsolok (szimpatikusabb mint a duplakuplungos Kia Ceed PHEV + GDI motor), elvileg eleg egyszeru technika, es nekem igen fontos lenne a megbizhatosag / karbantarthatosag.

    Kb van 50-60km tiszta villanyos tav, ami a naponta 2-4 alkalommal megtett 5km utakhoz jo lenne, nem szivesen jaratnam a benzinmotort ekkora tavokon (neha viszont akar szaz kilometereket is kene menni, ezert kene a belsoegesu motor is).

    Az uj 37-40k eur ara azert meg sok, de tobb demo vagy pre-registered kocsit lattam 23-27k korul, ami mar beleferhet (december-februar a tervezett vasarlas, persze addig meg alakulhatnak a dolgok).

    Az emlitett Ceed-en kivul mas phev ilyen meretben / arban nincs is igazan. Ott vonzo azert a 7ev gyari gari (vagy amennyi meg hatra lesz), de attol meg a technika komplexebb, es gyanitom nem mindent fedez a gari (pl. ha a kuplungra ramondjak hogy kopo alkatresz, nem garis, akkor a fene megette, es phev kocsiknal az aksikapacitasra sincs garancia).

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák