Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Ezekiell #11300 üzenetére

    "feltételezés, miszerint minden akkupakk javítás kókányolás, alapvetően hamis"

    Nade nem is mondtam ilyet. Van olyan pakk, amit úgy terveztek gyárilag, hogy szerviz körülmények között is lehessen javítani. Viszont nem mindegyik ilyen, és ami nem ilyen, annak a gyári előírásokkal szembeni javítása kókányolás.

    "Most arról nem is beszélve, hogy felnőtt emberek képesek döntést hozni."

    Mármint mivel kapcsolatban? Nem értem a kontextust.

    "de ez meg ugyebár a profit/részvény érték csökkenés miatt van, szóval amit mondok."

    Francokat, azt leszarják akik ezeket a műszaki döntéseket hozzák. A termékfelelősség a legfőbb szempont. Ez annyira így van, hogy én például évente ismêtlem kötelezően a belső oktatást a termékfelelősségről (többek között, van néhány). Marhára nem akar egy fejlesztő sem bíróságon magyarázkodni hogy miért is égett le egy BEV egy toronyház mélygarázsában, és miért égett bent mondjuk X ember. Persze lesöpörheted ezt az érvet is, ahogy egyébként szoktad, de hidd el, amikor a te neved van egy rajzon, vagy egy production release-en, akkor másképp látod a világot.
    Profit témában meg pont fentebb próbáltam elmagyarázni, hogy az ilyen megoldásokkal első körben a cég saját magát lövi lábon, mert garanciális esetben neki kell fizetni a cserét. Márpedig akkupakkokra jellemzően hosszabb garanciát vállal mindenki mint amit a törvény előir.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák