Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz persil #8195 üzenetére

    az egesz jatekban van kb. 5 spirit, ami tobbet er, mint egy forint es egyaltalan barmire is hasznalhato.
    Rendesen felfejlesztve, ahogyan a játékostól elvárja a játék, szinte az összes nagyon erős lesz. Én korábban pl. a Kaiden warrior asht használva (szimplán azt húztam fel, mert az jött be) öltem meg, semmi gond nem volt vele. Most lehet az is egy erősebb fajta ash, de akkor még nem beszéltünk az összes banished knightról meg a mimicről. De szerintem +10-en már tök mindegy, mindegyik erős lesz.

    egy friss jatekostol, akarmilyen 10-es spirittel.
    Mire eljut oda + eleve már annyira beleásta megát, hogy ezt az egész rejtett pályát felfedezze, többé nem kezdő játékos, Maleniánál nincs olyan, hogy kezdő játékos. Oda már tudással mész minden esetben, max nem használod ki a játék adta lehetőségeket, de az már nem a játék hibája.

    nincs olyan, hogy intended mod
    De szerintem van, ami a játékba épített mechanika az mind a fejlesztők által intendednek vélt, nyilván azért létezik. Ami nem intended azok max az ilyen exploit jellegű dolgok, amikor valaki kimondottan egy balansz problémát vagy hibát használ ki, ezeket jobb esetben patchelik is. Szóval a játék úgy készült, hogy te fogsz használni valamilyen formában summonokat, azt már te döntöd el milyeneket, de az ha valaki soloban megy nem az eltervezett stratégia. Ugyanúgy mint az sem, hogy mondjuk fejlődés nélkül vagy fegyver nélkül viszed végig a játékot. Meglehet csinálni, de tervezéskor nem ez volt a fejlesztők fejében, hogy "hmm hát igen erre kell akkor a gameplayt balanszolni, megalkotni". Volt egy víziójuk hogy kb mikkel fog egy átlagos játékos rendelkezni mire oda elér és eszerint állították be a bosst.

Új hozzászólás Aktív témák