Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Crus #7926 üzenetére

    Csak ismételni tudom magam: nincs olyan, hogy valós élmény, főleg egy ilyen sandbox játéknál. Az lesz az élmény, amit magadnak megteremtesz benne.

    Minden From megjelenés után telesírják a fórumokat, szóval ez nem igazán egyedi eset. Mindig van valami, ami miatt lehet szörnyülködni, ebben a topikban is ment az anyázás Margit, Radahn, Malenia, a gank bullshit, szar hitboxok, meg a végső dupla boss miatt is, pedig ez aztán tényleg egy sétagalopp a korábbiakhoz képest, a Bloodborne launchot meg ne is említsük és nem csak a játék technikai állapota miatt.
    Az a minden PS3 játékos, aki rávetette magát a Demon's Soulsra legjobb becslések szerint is 1.7M ember a játék teljes életciklusa alatt, ami még azon a platformon sem volt egy nagy szám, ráadásul úgy, hogy NA piacon hamar bekerült a leértékelt Greatest Hits sorozatba. A trófeák cserébe szépen mutatják, hogy egy átlag végigjátszás során nem volt nehezebb, mint a rá következő From játékok.
    Ha azt mondanád amúgy, hogy annak volt a legkörülményesebb platinája a maga idejében akkor még akár igazat is tudnék adni neked, mert tényleg tele volt sok olyan bullshittel, amit aztán később kigyomláltak a formulából.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák