Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gothmog #7647 üzenetére

    Csak hogy magamra reflektáljak: Godrick például lement az imént elsőre (vakon, mert nem láttam róla videót, nem olvastam leírást, tehát 0 tudással találkoztam vele), ráadásul olyan rossz ütemben idéztem meg a farkasokat (amikor "vált"), hogy azok rögtön el is hullottak (legalább láttam, mit tud az új "kezével"), így gyakorlatilag 95%-ban egy az egy elleni küzdelem volt.

    Viszont a sötét szobában ácsorgó Banished Knightot még ma reggel otthagytam a fenébe (persze a rusted keyt kiszedtem még előtte), mert azzal egyszerűen nem bírtam kb. 7-8 próbálkozásból sem. (Később öltem banished knightot még, talán hármat vagy négyet, de azokat sunyi módon, lesből :DDD ) Szóval, ez a jelenség (main boss sokkal könnyebb, mint egy noname konzervdoboz) még mindig kicsit fura nekem, de ezt nem kritikai éllel írom.

    Egyébként Godrick harcnál debütált nálam "élesben" a hookclaws, amit már a felszedése óta nézegettem, de jó ideig csak félretettem, és közvetlenül Godrick előtt próbáltam ki egy-két mezei Limgravebeli ellenfelen, hogy mégis mit tud. Ez valami eszméletlen brutál (gyors, duplán üt, alig fogyaszt staminát és pillanatok alatt vérezteti azt, amit lehet), Godrickot is úgy aprítottam vele, ha hagyott rá egy kis időt (az ugrós támadása után pl. hagyott mindig), hogy csak úgy olvadt a hp-ja. Úgyhogy a katanás szamurájomból most karompengés nindzsa lett. :D (Az unsheat azért hiányozni fog, mert elég nagyokat oda lehetett vele sózni, bár ez a quickstep sem rossz, ha gyorsan akar az ember távolságot csökkenteni.)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák