- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
Szép délutánt!
Azt hiszem nemsokára olyan lakomát kanyarítok ide az asztalra hogy bárki megirigyelhetné.. A specialitásom lesz! Hasábkrumpli+tükörtojás! Mennyei falatok!
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6503 üzenetére
...én a krumplis rántottát választanám inkább...hogy vagy-kipiheted a tegnapot? ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6505 üzenetére
...csak arra vigyázz, nehogy "szemeteszsákok" nöljenek a szemed alá, mint nekem... ...
-
gamerkiller
senior tag
Mi ez az 504 gateway hiba? Nem találkoztam még máshol vele csak itt..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6509 üzenetére
...akkor már mindegy, aggyá'neki... ...
...504-szaraxik a szerver...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6513 üzenetére
...joccak...tetszik az aláírásog...XD...
-
tomyoy
senior tag
6 feles vakítós körte( 80ft) megtette a hatását
jó8
nyiknyiknyiknyik
-
Um-By-Key
tag
válasz Str8 sk8r #6508 üzenetére
Küsönösebb oka nincs a kérdésemnek...
Én már eljutottam vele odáig hogy volt 2 Pio Cd lejátszóm meg egy Behringer DJ Keverőm.
De a Jó kis anyagi helyzetem miatt eladtam őket...csak egy Pio lejátszó maradt meg...
Marad a VirtualDJ....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
-
gamerkiller
senior tag
Uhh.. Jó napot..
Szerk..: Str8! tiszta vok ma mint az ásvány víz
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Um-By-Key #6517 üzenetére
...#@&>Đđä...szólhattál volna... ...tisztes árat adtam volna érte... ...sabaj...azért a behringerre kíváncsi lettem volna...
...pohár: pont ez az, hogy nem szeret tanulni, de azért ragad rá valami...amúgy hogy áll a szerver-projekt? ...
...GK: néha azt is kell...hogy tudd élvezni, mikor nem... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6521 üzenetére
...van úgy, hogy az ember nem tudja, hogy melyik is a valóság... ...
...Umby: emléxel még a régmult titáni-gigászi időkre? ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6524 üzenetére
...nem pitlák a csóka... ...régen a haverokkal mi is így toltuk, csak kissebb tételbe...ha jól emléxem nekem a 3.5dl volt az egyéni rekordom egy húzásra... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6526 üzenetére
...nede egyhúzásra, és rövidből(nem a drága-minőségiből)...
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Rég jártam erre.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6528 üzenetére
...jó éjt...
...szalai56: valóban rég volt... ...hogy, s mint? ...
[ Szerkesztve ]
-
Um-By-Key
tag
válasz Str8 sk8r #6530 üzenetére
Puma!...
Hát 75%-os rumot azt megnézném...
A DJ cuccért meg sorry.....
Az egyik Lejátszó kicsúszott a kezeim közül..a régi tulaj vissza birtokolta egy kölcsönkéréssel...
A Keverő meg VMX 100-as volt...és 15-ért adtam el .....De 10 használtan...Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
pohár
félisten
válasz Um-By-Key #6532 üzenetére
Milyen Pio lejátszód volt ehhez?
100-as vagy 200-as?
Vagy nem voltál kispályás, és egy mk3 1000-rel toltadGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Str8 sk8r #6535 üzenetére
...olyan döglött a freemail-em(de szerintem mindenkié), mint a két hetes partra vetett hal... ...nem tudtem megnézni a csatolt file-t, mert nem jeleníti meg...de a nem kívánt üziket se tudom törölni, és belépni is csak két különböző...ááááhhhh...xar... ...
-
Um-By-Key
tag
Hát még nagyon régen kaptam ajándékba egy Cdj 500s-t....(ez van még meg!)
És a másig (Lottózz inkább! ) Pioneer Cdj 100-volt....de teccet!..el se adtam volna...
De megvettem 25k-ért..ismerőstől..adtam neki egy 5-öst..2 nap mulva kölcsön kérte mert hogy a tesójának lessz a szüninapja és kellene....Hát nem volt teljesen kifizetve.
No meg persze a fönököm is ő volt ezért oda adtam..Na akkor láttam utoljára!!!Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
-
-
gamerkiller
senior tag
Jó estét! Na mind1....
-
Um-By-Key
tag
Vissza kértem...azt monta itt van a kocsijában.....majd este odaadja.
de úgy alakult hogy mégsem...
Hantázott állandóan......Én meg nem verhettem meg mert a főnököm volt!!....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
válasz gamerkiller #6545 üzenetére
Lehet azt kellett volna!!...De már késő!.....
Mind1.....Buktam.....Tanuló pénz(lejátszó)!...Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest