- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Um-By-Key #6550 üzenetére
Akkor csak jelentsd föl...
Kit érdekel hogy a főnököd?
Ha az, ha nem, akkor is jár neki egy kiadós verés!!GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomyoy
senior tag
szép jó estét!
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz szalai56 #6554 üzenetére
Az nem jó...
Nemsoká jön a jóidő, nem kell a hidegben dolgoznotok...
tom... nah az alkesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gamerkiller
senior tag
Jó reggelt.. Ijhh mi este, mi esteee..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #6562 üzenetére
Hát... ahogy eddig...
Most TÉNYLEG nincs rá pénzem
Valami kabátszerűséget akarok most venni, vmi véknyabb cuccot, meg telefont is szeretnék majd, meg még ott van a rendőrségi kronométer istomyoy... akkor jó szórakozást, igyál helyettem is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Blaze71
őstag
Üdv az Éccakásoknak, akik nappal is fent vannak!
De rég jártam már erre. Miért lett bezárva a régi totyik? Csak nem megtelt?
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6570 üzenetére
...előfordulhat... ...nyuszi... ...
...apropó: nem konkrétan tőled kérdezem, de hova tünt NewL? ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Blaze71
őstag
válasz Str8 sk8r #6573 üzenetére
Azért ennek ellenére már 6 és fél ezer hozzászóláson túl van a totyik.
Többek között Buher, Szalai, Pohár, HayHA alkották itt az állandó csapatot. Meg persze sokan mások, csak már nekem sem ugrik be mindenki.
-
Blaze71
őstag
válasz Str8 sk8r #6578 üzenetére
Én is jönnék sűrübben, de napközben kihalt a totyik, éjjel meg nem nagyon van időm rá. Nagyfiúval tanulni kell, a kislányt fürdetni, etetni, de ez utóbbit persze nem nekem. Aztán nagyfiú is fürdik, vacsizik, ágyba dugni a kölköket, aztán megyünk mi fürdeni. Közben begyújt az ember már délután és tüzel estig, aztán vacsi nekünk és jó, ha éjjel egy körül ágyba esünk. Reggel 6-kor kelés, ha nem ébred éjjel a lány. Szóval arra jut idő, hogy néha egy-egy üzenet erejéig a gép elé ül az ember és beles a prohardverre. Ez a totyik meg több időt igényel, mert akkor igazán jó, ha pörög. Akkor meg nem lehet itt hagyni órákig.
Mindegy, a lényeg, hogy Dóra lányom holnap lesz 4 hónapos.
-
Blaze71
őstag
válasz gamerkiller #6581 üzenetére
Na, igen. Elég sokára jött össze, de amint a mondás tartja, jó munkához idő kell.
-
Um-By-Key
tag
Jött egy kedves kis gép...ajcsiba..
Összegzés--------------------------------------------------------------------------------
Számítógép:
Számítógép típusa ACPI egyprocesszoros PC
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév COMPUTER526
Felhasználó neve Rendszergazda
Beléptető tartomány COMPUTER526
Dátum / idő 2009-03-21 / 20:33Alaplap:
CPU típusa Intel Celeron-S, 1400 MHz (14 x 100)
Alaplap neve Compaq EvoD300v
Alaplapi lapkakészlet Intel Solano i815E
Rendszermemória 256 MB (SDRAM)
DIMM1: Micron Tech. 4LSDT1664AG-133B1
128 MB PC133 SDRAM (3.0-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz)
DIMM2 128 MB PC133 SDRAM (3.0-4-4-6 @ 133 MHz)
BIOS típusa Compaq (06/13/02)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM2)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)Megjelenítés:
Videokártya RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) (128 MB)
Videokártya RADEON 9200 PRO SEC Family (Microsoft Corporation) (128 MB)
3D gyorsító ATI Radeon 9250 (RV280)Multimédia:
Hangkártya C-Media CMI8738/C3DX Audio DeviceHáttértár:
IDE vezérlő Intel(R) 82801BA Ultra ATA tárolóvezérlő - 244B
Lemezes meghajtó Kingston DataTraveler 2.0 USB Device (1906 MB, USB)
Lemezes meghajtó ST320014A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
Optikai meghajtó TSSTcorp CD/DVDW TS-H552B (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:16x/4x, DVD-RW:12x/4x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW)
SMART merevlemezek állapota OKKötetek:
C: (NTFS) 19084 MB (17002 MB szabad)
Teljes méret 18.6 GB (16.6 GB szabad)Bevitel:
Billentyűzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
Egér PS/2-kompatibilis egérHálózat:
Elsődleges IP-cím 192.168.1.5
Elsődleges MAC-cím 00-0E-2E-BD-31-59
Hálózati kártya Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter (192.168.1.5)Perifériák:
Nyomtató HP LaserJet 6P
Nyomtató Microsoft Office Document Image Writer
USB1 vezérlő Intel 82801BA ICH2 - USB Controller 1 [B-5]
USB eszköz Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter
USB eszköz USB-háttértárInnentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Blaze71
őstag
válasz Str8 sk8r #6586 üzenetére
Bocsi, esti műsor volt. Most picit ráérek talán.
Szóval a kandalló: Nálunk ez az öntöttvas ívelt borítású van, amibe lehet fát és szenet tenni. Szénnel nem az igazi, bár rögtön adja a meleget, de nem tartja olyan jól, mint fával. A fának több parazsa van és lassan hül ki, ezért miután megrakta az ember, még sok-sok órán keresztül melegít. Szénnel meg nagyon hamar lehet rettenetes meleget csinálni, de mivel alig marad parázs, viszonylag hamar kihül. Összegezve, egy olyan házba, amilyenben most lakunk, ez és a cserépkályha a legjobb megoldás. Gázzal egy hónap alatt többet elfűttenénk, mint így egy tél alatt. Vékonyak a falak, nincs rendes hőszigetelés, a padlás felé szökik a meleg, lenről meg jön a hideg. Ha ezt konvektorral akarnám befűteni, akkor folyamatosan kéne maxon hajtani. Én szeretem a tűz ropogását, a kandalló duruzsolását.
Szalai úr!
Sajnálhatod, hogy nincs cserépkályhád. Ha most építkeznék, akkor úgy oldanám meg, hogy egy, vagy két cserépkályhával be tudjam fűteni a házat. Igaz, hogy nem ezt a hagyományos cserépkályha ajtót tetetném bele, hanem nagy üveges kandallóajtót.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Blaze71 #6593 üzenetére
...semmi gond...igazából csak a kandalló hatékonysága érdekelt mondjuk a cserépkályháéhoz képest, mert olyan volt a családi kecóban apuméknál, és azt ismerem...nekem csak az a nagyüveges kandalloajtó stimm, a tibbi tégla...majdnem olyan mint egy cserépkályha, csak a rácsnál alul szellőzik... ...
-
Blaze71
őstag
válasz Str8 sk8r #6594 üzenetére
Na, én valami hasonlóra gondolok, hogy ha egyszer lesz saját házam, azt ilyennel fűtöm, mint ami Neked lehet. Benyúlna hátul két szobába és úgy lenne megcsinálva, mint a cserépkályha. Elölről, a tűztér felöl meg olyan, mint a kandalló, tehát téglával és kőpárkánnyal. Ha egyszer felfűti az ember, akkor fél napig tartja a kellemes meleget. A legjobb és talán a leg pénztárcakímélőbb fűtés. Ráadásul mutatós is. Igaz, hogy a fával nem mindenki szeret bíbelődni. Én már megszoktam. Nagyon szeretem az öntöttvas kandallót is, mert hamar meleget lehet csinálni vele, rendesen ki is van bélelve samottal, meg azért van jó egy centis vastagságú öntöttvas kerete. Amikor nincsenek már mínuszok, akkor még reggel langyos és a szoba sem hűl ki nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Um-By-Key
tag
válasz Str8 sk8r #6592 üzenetére
Állandóan rohangálok....
Most intéztem 3 gépet 3 monitort meg egy komly nyomtatót!!...
De jövő hét elején már elméletileg dolgozom...
Ha meg lessz a tesója akkor tuti átficcenek...Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Um-By-Key #6596 üzenetére
...okés, várlak...de minek is neked 3 gép? ...kérdem én... ...
...Blaze71: apumék is fával fütenek, de valamiért(asszem tönkre hullott) nem használják...van nekik minden szobába egy olyan "mobil" kályha, vagy sparhelt, vagy mi a gyík...a fateré ráadásul olyan mint egy cserépkályha, és egész jól tartja a meleget... ...
[ Szerkesztve ]
-
Um-By-Key
tag
válasz Str8 sk8r #6597 üzenetére
az egyik az említett gép...
De van még egy 350Mhz-es meg egy 400Mhz-es....
És nem kell...kaptam ajcsiba.......
A maradék 2 gépből össze kell raknom egyet Faternak....
Ami marad azt meg eladomn 3.000.Huf-ért......Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest