- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
De tényleg nem.. :s
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
őstag
De várom már a 7 órát!
-
tomyoy
senior tag
na mi van kalács?
nyiknyiknyiknyik
-
-
tomyoy
senior tag
ajaj srácok azthiszem kezd elfogyni a pálesz vávááá már az 'A" nál( ASD) járok
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
telefont ki ne merd kapcsolni megsértődöm ha nem halhatom hogy fordulsz le a székről, miközben rajtam röhögsz
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz buherka #7270 üzenetére
Mi a betegség, teeee?
Olyan buli lesz hogy fülem-farkam kettéáll majdMenni kéne zuhanyozni, de nem merek...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
Biztos jó lesz, meghallgatom ezt a zenét, de azért néha jobban esik a Sláger Rádió
Zuhanyzás?
Mielőtt jöttem melózni, én is zuhanyoztam...fincsi volt a hajmosás . Majd besz@rtam a gyönyörűségtől úgy fájt a homlokomOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
tomyoy
senior tag
uh víííííííí hallod zolesz nagyon megkívántam a narancsot, valahonnan szerzek
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz buherka #7272 üzenetére
Épp ezért fosok én is
De nem baj, kibírom valahogyBekenem a homlokom Neogranormonnal utána és szépen lehámlasztja és nem lesz már égett bőr a fejemen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz buherka #7275 üzenetére
Á megjöttem, azt hittem meghalok úgy égett a bőr a karomon meg a fejemen...
Nekem már a homlokom is hámlik, remélem szerdára szalonképes leszek egy buliba
-
pohár
félisten
válasz buherka #7277 üzenetére
Ó ne is mondd... Mintha én is éhes lennék...
Már lefeküdtem, de a teló wifis
-
Str8 sk8r
őstag
-
-
Daniel Alves
őstag
Szép álmokat!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #7282 üzenetére
Kinek?
-
pohár
félisten
Akkor ok
De biztos nem 11-kor alszik az éjszakás, még csak akkor kezdte a műszakotGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomyoy
senior tag
én már jól érzem magam megint az a lényeg
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
Én is szerintem húzok aludni, holnap húzós nap lesz, 11-12 körül kelés, 2-kor át a vonathoz, onnan Pesten még szaladgálni, utána MOM ( ), utána meg RIO és egy kuuuuurvanagy buli
Sziasztok és kitartás emberek
-
Daniel Alves
őstag
Reggelt!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
tomyoy
senior tag
ma 12 orazunk....2kor vege....aaa
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz buherka #7293 üzenetére
Megvolt, hhhhhhhúúúúúúúúúú
A buli is ütött olyat hogy beszarás
Ez a két svéd naggggyyyon tudJah és megint ingyen mentünk be VIP-ként
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest