Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomate

    veterán

    válasz W1 #26400 üzenetére

    A normál eltűnési veszélyhez képest 2% nagyobb az esélyed, ha figyelembe veszed a postás bruttó fizetését, ebből gyököt vonsz, megkapod a nettóját, majd egy egyszerű számítással kiderül jóska vagy Xiang Jang nem biztos, hogy tud ajándékot hazavinni ezért valamit megpattint az előtte elhaladó 3000levél közül. Az, hogy pont a tiéd lesz-e az azt befolyásolja, melyik műszakban dolgozik Jóska, vagy Xiang Jang. Emellett figyelembe kell venni a páratartalmat, a havon a biciklivel elcsúszó postást és a hold állását.

    Ergo az eltűnés ha nagyobb (és ezt így kijelenthetjük?) Az csak azért van mert megtriplázódik a forgalom, tehát az elkavarodó csomagok száma is megtriplázódik. Emellett teljesen random, hogy elveszik-e a csomagod vagy nem. Feladja-e a kínai a nagy hajtásban, vagy kiesik a ládájából a postára menet? Te meg vársz rá?

    Felesleges ilyenen agyalni. Ha 1-2 dolláros cuccról van szó, nincs tragédia ha elveszik. Visszakéred a pénzt vagy sem, újraküldik vagy nem, rajtad múlik. Ha meg drágább cucc kérd ajánlva és kész.

    Szerintem sima postával rendelt cucc, 88,5%-hogy nem ér ide karácsonyig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák