Hirdetés
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz csendes #20311 üzenetére
Már az EGA monitorok (ha mond ez még valakinek valamit) óta bámulom a képernyőt napi sok órában. Bevallom 38-39 éves koromig az égegyadta világon semmi gondja nem volt a szememnek, pedig akkorra már több mint 20 év monitor nézés volt mögöttem, többségében nem épp szembarát monitorokon. Hallgattam is folyamatosan, hogy tönkreteszem a szemem... aztán így a 40-es éveimre kezdett el romlani, de ez inkább életkori sajátosság szerintem, mint a képernyők miatt, mert ha amiatt lenne akkor már sokkal korábban elkezdődött volna a romlás.
Az viszont tény, hogy most már (így gyengébb szemmel) nagy a különbség egy tablet/telefon/monitor és az e-ink nézés között, az utóbbi javára. Szóval én úgy mondanám, hogy akinek gyengébb vagy érzékenyebb a szeme az szerintem érezni fog különbséget, mutassanak bármit is a tanulmányok. Akinek meg eleve jó a szeme az remekül tud olvasni mind a kettőn. Szerintem a mostani modern a képernyők nem igazán gyilkolják a szemet.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Unigine Superposition Benchmark
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest