Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz Ébri #25898 üzenetére

    vegul is olvashato csak fura (beallitasi lehetoseg nincs).
    inkabb mar az zavar, hogy kicsi a kijelzo es nincs valamifele hattervilagitasa.
    az akksi is mar keveset bir. lattam lehet kapni utangyartottat, bar ezekkel az utangyartott akksikkal nincsenek jo tapasztalataim, lehet nem is lenne ertelme cserelni.

    talan inkabb vennek masik olvasot. nem vagyok kepben total. fontos, hogy legyen hattervilagitasa, meg azert nagyobb kijelzo, de ne tul nagy (kb 8", no meg a kavatol is fugg mert ennek eleg nagy).

    szoftverben nem tom mikent vannak manapsag, mi az amit erdemes venni (ár nem annyira szamit).
    nekem szinte minden konyvem rtf-ben van, az valt be ennel a sonynal. metaadatok nincsenek, igazabol sosem hianyoztak, abrak se kellenek.

    usb hattertarkent ramasoltam es kesz. a katalogusaival volt kavaras mert azt nem nagyon kezelte emberi modon. erre vegul irtam egy progit amivel odatszem neki a katalogusait es azt hiszi a sajatja, igy bele tudom varazsolni a dolgaimat.
    meg van egy olyan hulyesege a miatt hogy irto lassu a procija, miutan lehuzom az usb-rol (akkor is ha nem csinaltam semmit) vagy 5 percig homokrazik.

    jo lenne ha lehetne torolni is a fajlt magan a keszuleken (nem tom ilyen letezik e amin van valami alapszintu fajlkezlesi lehetoseg).

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák